Fotbal intern

Florin Bratu a prezentat noile transferuri şi promite alţi jucători: „Lotul e creionat 85%”

14.06.2018 | 19:33
Florin Bratu a prezentat noile transferuri si promite alti jucatori Lotul e creionat 85

Florin Bratu, antrenorul celor de la Dinamo, a prezentat cele două noi transferuri din Ștefan cel Mare: Deian Sorescu și Mircea Axente. Bratu se arată mulțumit de achiziții și susține că echipa este în mare formată și va ataca play-off-ul.

„A fost o vacanță scurtă pentru că am avut mai multe meciuri decât echipele din play-off. Dar ne-a prins bine pentru că am avut un play-out foarte bun din care am tras multe concluzii. Axente și Sorescu sunt doi jucători pe care mi i-am dorit foarte mult. În săptămânile următoare vor mai urma și alte transferuri.Obiectivul meu și al jucătorilor pe care ni-l propunem în prima fază e de a ne califica în play-off. Știm că nu e ușor și că e un drum anevoios, dar am în vedere în munca noastră de aici. Bugetul este sensibil diminuat e adevărat, dar sunt un antrenor ambițios care transmite că trebuie să ne intereseze mai puțin această parte”, a declarat Florin Bratu, la conferință de presă dedicată prezentării celor doi fotbaliști.

Florin Bratu anunță că nu se mai face transferul lui Andrei Radu la Dinamo

Florin Bratu susține că nu-l mai dorește pe Andrei Radu, jucător pentru a cărui semnătură se luptă și CFR Cluj: „Andrei Radu nu mai e o varianta in acest moment. Lotul e creionat 85% in acest moment”. „May, Katsikas și Palici sunt învoiți pentru că au avut câteva probleme de rezolvat fiind jucători din străinătate”.

În schimb, Mircea Axente se arată încântat că a revenit la Dinamo: „Mă bucur că am revenit la Dinamo. Sper să reușim să ne îndeplinim toate obiectivele”, în timp ce Deian Sorescu a fost extrem de emotiv: „Emoțiile sunt mari pentru că vin din eșalonul secund, dar voi da totul. Sper să fiu sănătos la finalul cantonamentelor”.