Fotbal intern

Florin Bratu a terminat pregătirea cu Dinamo: “Nu avem un lot foarte echilibrat valoric”

12.07.2018 | 08:53
Florin Bratu a terminat pregatirea cu Dinamo Nu avem un lot foarte echilibrat valoric

Florin Bratu a terminat pregătirea cu Dinamo şi a vorbit despre cum arată clubul la finalul cantonamentului din Polonia. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare ştie că are unele deficienţe în lot, însă speră ca totul să fie în regulă la debut de campionat, atunci când vor evolua în faţa celor de la FC Voluntari. După duelul cu ilfovenii, pentru FC Dinamo Bucureşti va urma derby-ul cu FCSB.

”Am vrut să văd absolut toţi jucătorii, să dau tuturor minute, normal, e final de cantonament, există şi oboseala, la unii jucători le vedem limitele, unii ies în evidenţă, e normal să ştim la începutul campaniei, campionatului pe cine ne putem baza.

Florin Bratu a terminat pregătirea cu Dinamo

Va fi un meci extrem de greu acasă împotriva celor de la voluntari, dar până atunci cred ca avem capacitatea necesara pentru a veni într-o formă sportivă bună. Nu am pus mare preţ în aceste meciuri pe rezultate, ci pe verificarea mai multor jucători, mai multor formule, astfel încât atunci când plecăm în prima etapă să ştiu pe ce şi pe cine mă bazez.

Nu avem un lot foarte echilibrat valoric, am normal în cap un prim ”11” , dar mai pot interveni modificări”, a spus Florin Bratu pentru Telekomsport.

În meciurile de pregătire din Polonia, Dinamo a înregistrat două victorii, două înfrângeri şi o remiză.

Rezultatele lui Dinamo din amicale:

Dinamo –  Chojniczanka Chojnice 2-5
Dinamo –  Jagiellonia 1-4
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1
Dinamo –  Arka Gdynia 3-0
Dinamo –  Olimpia Elblag 4-0

Florin Bratu a terminat pregătirea cu Dinamo. Concluziile tehnicianului
Florin Bratu a terminat pregătirea cu Dinamo. Antrenorul “câinilor”, pe stadionul din Ştefan cel Mare
Tags: