Fotbal intern

Florin Bratu, apărat de o legendă al lui Dinamo: „Se pripesc cu toții”

Florin Bratu, apărat de legenda lui Dinamo, Ion Pârcălab

Ion Pârcălab, fostă glorie a lui Dinamo, îi ia partea antrenorului Florin Bratu, criticat vehement pentru forma pe care a arătat-o trupa din Ștefan cel Mare în ultima perioadă. Dinamo a pierdut ultimele două etape și deja au început să se vehiculeze diverse pentru înlocuirea lui „Mitralieră”.

Pârcălab susține însă că Bratu merită să rămână pe banca tehnică, măcar până în iarnă: „Mi se pare nepotrivit să facă așa ceva. Au numit un antrenor tânăr, cu inițiative destul de bune și acum vor să-l dea afară după câteva etape. Văd că și suporterii fac gălăgie, deși până acum îl lăudau. Părerea mea este că se pripesc cu toții. Să fim serioși, n-ai pe cine să aduci în locul lui Bratu! La ce condiții minime de lucru oferă Dinamo, nu vine nimeni. Poate doar un antrenor care stă de 3-4 ani pe margine și nu are ce face acasă. Ar trebui lăsat Bratu până în iarnă și atunci să se tragă linie” , a spus fostul golgeter dinamovist, pentru gsp.ro.

Florin Bratu, apărat de legenda lui Dinamo, Ion Pârcălab

Bratu, apărat de Ion Pârcălab

Pârcălab susține că Florin Bratu are probleme în defensivă din cauza strategiei deficitare de transferuri a conducerii: „Nu are pe cine să bage în defensivă. Să fim serioși! Nu au fost aduși ce jucători trebuia. Doar mijlocul e cât de cât decent. Deși situația e grea, parcă ar fi un plus totuși cu Bratu. Conducerea a greșit transferurile, apărarea e vraiște, iar Bratu face și el ce poate. Ce să mai zic? Nu e ușor să accepți că te bate Astra la București, cu un antrenor pus de câteva zile”, a spus cel care a marcat 73 de goluri în 194 de partide pentru Dinamo, între anii 1961 și 1970.

Dacă Pârcălab îi ia apărarea, o altă legendă a lui Dinamo, Cornel Dinu, nu are milă de Florin Bratu. Acesta a spus după înfrângerea cu Astra că: ”Mă uitam la Barcelona… Spunea că va juca şapte meciuri în 23 de zile. Ce facem, măi, Florinele, măi? Ce face antrenorul de la Barcelona? Îi schimbă pe toţi de la un meci la altul? (…) Mai e o situaţie care putea, cu şansă, dar probabil asta e marea calitate a lui Bratu: şansa. El nu are maturitate pentru ce se întâmplă cu echipa Dinamo. Nu a jucat două meciuri cu aceeaşi formulă de joc. Când n-ai o formulă de joc în etapa a opta, un anumit echilibru în a găsi jucători şi a-i omogeniza, nu ai cum să pretinzi rezultate”.

Florin Bratu, în pericol să fie demis

Antrenorul echipei Dinamo București, Florin Bratu, este în pericol de a fi demis, după ce ”câinii” au pierdut ultimele două meciuri jucate în Liga 1 Betano și au coborât pe locul 10 în clasament. În primele opt etape ale sezonului, dinamoviștii au obțit trei victorii, o remiză, dar au fost învinși de patru ori. Astfel, „Mitraliera” ar urma să fie debarcat dacă va pierde și următoarele două jocuri, în deplasare cu Politehnica Iași la 21 septembrie și pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe la 29 septembrie. În cazul în care oficialii clubului Dinamo București vor lua hotărârea de a-l demite pe Florin Bratu, principalul favorit la preluarea postului este Claudiu Niculescu. Fostul atacant al ”câinilor” s-a mai aflat și în trecut în discuții pentru acest post, dar de fiecare dată a fost preferat altcineva. De asemenea, un alt antrenor aflat pe lista lui Dinamo este fostul mijlocaș al „câinilor”, Dan Alexa, cel care în prezent antrenează pe Dunărea Călărași.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 858. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri