Fotbal intern

Cum a fost dat Bratu afară de la Dinamo de şeful gelos pe amantă!

Florin Bratu ar fi fost "lucrat" la Ionuţ Negoiţă de un şef care l-a bănuit că "atentează" la amanta lui!
03.03.2018 | 12:00
Cum a fost dat Bratu afara de la Dinamo de seful gelos pe amanta

În toamna lui 2016, Florin Bratu era dat afară de la echipa secundă a lui Dinamo, care activa în Liga a 3-a. Motivul pentru care actualul antrenor al echipei de seniori din Ştefan cel Mare a fost îndepărtat a ieşit acum la iveală. Cancan dezvăluie scandalul care a stat la baza demiterii lui Bratu.

Antrenorul alb-roşilor, care îşi arătase calităţile de tehnician şi care reuşise să dea o imagine bună echipei secunde, a fost “lucrat” de Gabi Răduţă, cel care la acea oră era şeful Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo.

Florin Bratu, bănuit că i-a furat “amanta”

Conform Cancan, Răduţă se iubea cu una dintre mămicile juniorilor de la Dinamo. Aceasta venea des pe la stadion şi, în mod natural, intra în vorbă cu diferite persoane. Printre acestea s-a numărat şi Florin Bratu, care a devenit un amic al femeii. Răduţă a interpretat altfel relaţia dintre cei doi şi de aici ar fi pornit totul: “Îşi zâmbeau când se întâlneau, mai povesteau… Glume multe. Ea era amanta lui Răduţă, ştiau toţi, şi Bratu… Răduţă a văzut că ei se înţeleg bine… Şi s-a dus cu gândul mai departe… A devenit gelos, aia i-a zâmbit şi a crezut că s-a culcat cu ea. Dar nu e aşa, cei doi erau doar amici. Şi ştii ce a făcut Răduţă? S-a dat peste cap să dispară Bratu de acolo. L-a lucrat… Nu ştiu, s-o fi dus la Negoiţă, una, alta… Cert e că Bratu a fost «Pa» în scurt timp de la echipa a doua”, a povestit un apropiat al lui Dinamo pentru sursa citată.