Fotbal intern

Florin Bratu, despre posibila sa demitere de la Dinamo: „În fotbal te aștepți la orice. Vedem zilele următoare”

15.09.2018 | 00:31
Florin Bratu despre posibila sa demitere de la Dinamo In fotbal te astepti la orice Vedem zilele urmatoare

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a lăsat să se înțeleagă la finalul meciului pierdut cu Astra, scor 1-2, că nu ar fi surprins dacă în următoarele zile conducerea clubului ar decide să-l demită. 

Dinamo a ajuns la patru înfrângeri în primele opt etape și are cea mai slabă defensivă din Liga 1 Betano, cu 16 goluri primite.

Florin Bratu, despre posibila sa demitere de la Dinamo

„E greu de suportat această înfrângere, mai ales că am jucat acasă și veneam după această pauză competițională. Lipsa de maturitate s-a văzut din nou. Nu reușim să marcăm, deși avem multe ocazii. Suntem foarte naivi pe faza defensivă. E greu de suportat.

Atunci când pierzi în deplasare cu 3-0, e greu de găsit soluții. De aceea am făcut schimbări. E rău că tot continuăm să primim goluri. Meritam să marcăm mai mult de un gol.

Mă bucur pentru Subotic că a debutat cu gol. Nu ne-a ajutat foarte mult asta însă, pentru că în final am pierdut. Axente nu a făcut parte din lot. A fost decizia mea. La fel ca și Popovici. Lotul este format din 18 jucători.

În fotbalul te aștepți la orice, dar eu zic că am o relație bună cu conducerea. Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare” – a spus Florin Bratu la o televiziune de sport.

Ce a declarat Dan Nistor

„Am avut foarte multe ocazii de gol și foarte mari. Dar așa este fotbalul, când nu marchezi, pierzi. Nu băgăm mingea în poartă când trebuie. Mă bucur pentru Subotic că a marcat, dar pentru noi mai importante sunt punctele. Etapele trec… Ne așteaptă un meci greu la Iași, cu un antrenor dinamovist. Pe antrenor îl puteți întreba de pozițiile din teren, nu pe mine. Eu doar joc. Ne trezim la finalul returului că suntem pe locurile 7-8 și iar ne înjură suporterii” – a spus Dan Nistor

Tags: