Fotbal intern

Florin Bratu, dezamăgit de jocul lui Dinamo la Botoșani: ”Destul de puțin pentru o echipă care vrea în play-off”

19.12.2019 | 23:15
Florin Bratu dezamagit de jocul lui Dinamo la Botosani Destul de putin pentru o echipa care vrea in playoff
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei Dinamo București, Florin Bratu, s-a arătat dezamăgit de jocul formației lui Dusan Uhrin în meciul pierdut la Botoșani în etapa a 22-a din Casa Pariurilor din Liga 1.

Florin Bratu, dezamăgit de jocul lui Dinamo la Botoșani: ”Nu a fost foarte motivată”

”Dinamo nu a fost foarte motivată în această seară să câștige măcar un punct. Au avut ocazii, două ocazii importante prin Perovic, dar e destul de puțin pentru o echipă care se vrea în play-off”, a declarat Florin Bratu, dezamăgit de jocul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Nu am văzut pressing, sunt lucruri importante la o echipă mare, de renume, așa cum este Dinamo. A părut ușor temătoare și prin alcătuirea echipei, cu cei trei mijlocași de același profil, mai degrabă încrezători”, a spus fostul tehnician al ”câinilor”.

”Se putea realiza mai mult”

”Pe Perovic l-am văzut destul de mobil, a fost singurul care a apărut în fața porții. Cred eu că se putea realiza mai mult”, a mai afirmat Florin Bratu la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă în deplasare de FC Botoșani, scor 0-1, în primul meci al etapei a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Câmpanu în minutul 90+1, la prima atingere de balon.

Dinamo, șanse minime la play-off

Antrenorul Dusan Uhrin a forțat victoria la Botoșani în repriza a doua și a aruncat în luptă jucători ofensivi înlocuind unii cu profil preponderent defensiv. Mutarea nu i-a reușit și ”câinii” au pierdut o bătălie decisivă în lupta pentru play-off.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eșec, Dinamo are şanse minime să mai prindă un loc de play-off. FANATIK îţi prezintă programul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru ultimele patru etape din sezonul regulat.

Jucătorii nu mai cred nici ei în play-off

La finalul jocului de la Botoșani, Dusan Uhrin le-a transmis oficialilor dinamoviști că are nevoie de transferuri pentru partea a doua a sezonului și a întărit faptul că vrea să rămână la echipă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Dinamo București nu mai cred că pot ajunge în play-off după înfrângerea din meciul cu FC Botoșani. Laurențiu Corbu consideră că șansele la play-off nu s-au dus în urma acestui eșec.

ADVERTISEMENT