Fotbal intern

Florin Bratu dezvăluie de ce nu i-a luat pe Ogenda şi Fabrini! Ce spune de Nistor

09.10.2018 | 18:58
Florin Bratu dezvaluie de ce nu ia luat pe Ogenda si Fabrini Ce spune de Nistor

Florin Bratu a dezvăluit de ce nu s-au realizat transferurile lui Ongenda şi Fabrini la Dinamo, jucători care au pus umărul la victoria lui FC Botoşani împotriva “câinilor” cu 2-0. Fostul antrenor al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a explicat şi ce s-a întâmplat cu Dan Nistor.

„Nu sunt responsabil pentru ce e acum la Dinamo. Am fost responsabil cât timp am fost antrenor acolo. Cei care au venit în locul meu știau în ce se bagă. Dan Nistor este un jucător foarte bun, reușește să scoată omul din joc, dar când nu e cu capul la meci, e irascibil, nu joacă nimic. Cel puțin aceasta este o opinia mea, ca spectator.

Florin Bratu spune de ce nu i-a adus pe Ongenda şi Fabrini la Dinamo: “Trebuia să renunţ la Pesic şi Salomao”

Eu dacă îl aduceam pe Fabrini la Dinamo, trebuie să renunț la Salomao, care are un salariu destul de bun. Dacă venea Ongenda, trebuia să renunț la Pesic, pentru că aveam un buget de salarii”, a declarat Bratu la un post tv de televiziune.

Jucatorii FC Botosani reactioneaza la finalul meciului de fotbal  contra formatiei Dinamo Bucuresti din etapa a XI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Botosani, luni, 8 octombrie 2018.
Jucatorii FC Botosani reactioneaza la finalul meciului de fotbal contra formatiei Dinamo Bucuresti din etapa a XI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Botosani, luni, 8 octombrie 2018.

FANATIK.RO a dezvăluit motivele pentru care transferul fostului jucător de la PSG, Hervin Ongenda, a căzut la Dinamo, patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, dezvăluind că a avut un curaj nebun să realizeze această mutare, spunând că avea un fizic de bucătar.

Dinamo, pe loc de baraj în Liga 1

Hervin Ongenda a dat pasa decisivă pentru primul gol al lui Oaidă din meciul cu Dinamo, în timp ce Diego Fabrini a marcat golul doi al botoşănenilor în victoria împotriva “câinilor”. Datorită acestui succes, FC Botoşani a trecut în clasament peste echipa lui Niculescu.

Florin Bratu a fost demis de la Dinamo după eşecul de la Iaşi, împotriva lui CSM, scor 0-1. Deşi a venit Claudiu Niculescu în locul său, jocul dinamoviştilor nu s-a îmbunătăţit şi în ultimele două etape clubul a câştigat doar un punct, fiind în acest moment pe un ruşinos loc de baraj.