Fotbal intern

Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic: “Mi-a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo”

12.07.2018 | 15:04
Florin Bratu dupa plecarea lui Antun Palic Mia spus ca nu mai simte nimic pentru Dinamo

Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic de la FC Dinamo Bucureşti. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a dezvăluit ce discuţie a avut cu mijlocaşul croat, înainte ca acesta să părăsească echipa din Groapă.

Antun Palic a semnat apoi cu Şeriff Tiraspol. Bratu spune că jucătorul a fost foarte sincer atunci când au discutat pe seama plecării sale: ”Cred că mi-a plăcut mai mult sinceritatea lui, pentru că a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo, că vrea să plece, ca nu mai e concentrat sută la sută şi prefer să joc cu jucători care îşi doresc să rămână aici, îşi doresc să joace, îşi doresc să arate asta pe teren, decât cu jucători fără atitudine, jucători blazaţi.

Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic

Era aşa cum mă aşteptam, de altfel am vorbit dinainte, dar nu e nicio problemă, eu îi doresc succes acolo unde este”, a declarat Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic, pentru Telekom Sport.

Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic! Croatul, cu mingea la picior
Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic

Antun Palic a început fotbalul la NK Zagreb, apoi a mai jucat la NK Lucko, Croatia Sesvete, Inter Sparesic, AEL Larnaca, Bangkok, NK Krka, Dinamo şi Mouscron. În România, mijlocaşul croat a jucat doar la formaţia din Ştefan cel Mare, începând cu vara anului 2015.

Citeşte şi:

Florin Bratu dezvăluie motivul plecării lui Antun Palic. “Bine că s-a întâmplat acum!”

De ce a plecat Palic de la Dinamo? ”Fără jucători experimentați e greu”

 

Tags: