Florin Bratu, după plecarea lui Mahlangu de la Dinamo: “Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
24/08/2018, 10:42
Florin Bratu, după plecarea lui Mahlangu de la Dinamo: “Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva” GALERIE FOTO
Florin Bratu după plecarea lui Mahlangu. Antrenorul lui Dinamo se bucură după meciul de fotbal cu FC Viitorul

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a anunţat că echipa are acum bani şi se pregăteşte de un transfer. Promisiunea lui Florin Bratu, după plecarea lui Mahlangu de la Dinamo, ce a adus clubului suma de 500.000 de euro.

May Mahlangu a fost vândut în Bulgaria, la Ludogoreţ, iar Ionuţ Negoiţă a încasat jumătate de milion de euro. Florin Bratu spune că aceşti bani vor fi reinvestiţi într-un înlocuitor bun pentru mijlocaşul camerunez.

Florin Bratu, după plecarea lui Mahlangu

“Cluburile de fotbal din România trăiesc și din transferuri. Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva bun în locul lui May. Ne vom întări. Da, am fost de acord. Am fost întrebat de cei din conducere. Nu se pune problema să nu fiu întrebat. La Dinamo ne consultăm în orice problemă”, a spus Florin Bratu, după ce Mahlangu a fost transferat de la Dinamo.

Tehnicianul din “Groapă” a abordat şi cel mai arzător subiect din curtea clubului, după ce s-a negociat vânzarea lui Dan Nistor la marea rivală FCSB. Gigi Becali a făcut aceste dezvăluiri, mărturisind că Ionuţ Negoiţă era dispus să renunţe la “decarul” echipei dacă FCSB l-ar fi dat la schimb pe mijloaşul albanez Kamer Qaka, plus încă 1.000.000 de euro. Cele două părţi nu s-au înţeles, Dan Nistor a rămas la FC Dinamo Bucureşti, iar Florin Bratu spune că toate aceste lucruri nu l-au afectat pe jucător, din contră, l-au motivat să se pregătească şi mai bine decât a făcut-o până acum: “Normal că este inclus și el! Nu e nimic adevărat! Nistor nu e genul acesta de jucător. Dan se pregătește exemplar și este chiar mai motivat ca până acum. Cel puțin așa mi se pare mie, că își dorește și mai mult ca până acum să dovedească”, a spus Florin Bratu pentru GSP.ro.

Florin Bratu după plecarea lui Mahlangu. Alin Dudea, Georgios Katsikas şi May Mahlangu se felicită după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna, din cadrul play out-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe stadionul Dinamo din Bucureşti, sâmbătă 7 aprilie 2018.
Florin Bratu după plecarea lui Mahlangu. Alin Dudea, Georgios Katsikas şi May Mahlangu se felicită după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna

FCSB i-a găsit înlocuitor

După ce a picat transferul lui Dan Nistor, Gigi Becali a anunţat că l-a achiziţionat pe Hristo Zlatinski, fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova: “Azi l-am luat şi pe Zlatinski. L-au eliberat cei de la Craiova. Nu l-am luat pe Nistor, dar l-am luat pe Zlatinski. E tot căpitan. Eu nu le fac în ciudă. Un an de zile, 120.000 de euro. Face faţă bine, nu, out. Am făcut ultima ofertă 750.000 de euro, mi-au zis că nu se pune problema, asta este. Mi s-a transmis prin intermediari, de fapt vă și spun. Anamaria m-a sunat și mi-a zis că dacă dau 1.000.000 de euro și 50% din Qaka. Și pe Qaka să-l las să joace la ei. N-am acceptat. Am zis că 750.000 e ultimul preț și asta a fost”. 

Chiar dacă are mai mulţi jucători pe acest post, Gigi Becali şi-a manifestat regretul că nu l-a adus pe Dan Nistor, după ce echipa sa a fost învinsă cu scorul de 3-1 de Rapid Viena în play-off-ul Europa League: “Nistor juca în locul lui Moruţan dacă îl luam. Era măcel dacă îl aveam pe Nistor în echipă. Ovidiu Popescu cred că a atins mingea de 5 ori în prima repriză. El fuge de joc, îi e frică. S-a aşezat în teren în aşa fel încât să nu primească balonul. El fuge de joc. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar nu l-am văzut 30 de minute”, a tunat Gigi Becali după meci.

Închide ×