Sport

Selecționerul Florin Bratu, impresionat de un atacant de la tineret: ”Nici Mutu nu avea execuțiile lui!”

Viitorul golgheter al naționalei României joacă în Italia, la Fiorentina și este component al lotului U21. Selecționerul Florin Bratu e impresionat de calitățile fotbalistului.
30.11.2021 | 11:04
Selectionerul Florin Bratu impresionat de un atacant de la tineret Nici Mutu nu avea executiile lui
ADVERTISEMENT

Echipa națională de fotbal a României ratează turneu după turneu, dar are viitor. Selecționerul Florin Bratu l-a descoperit pe viitorul golgheter al ”tricolorilor”.

Acesta are 19 ani, joacă în Italia, iar Fiorentina a plătit o sumă considerabilă pentru a-și asigura serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu: ”Trebuie să-și dorească mai mult. Va fi super”

Louis Munteanu este văzut de selecționerul de la tineret Florin Bratu drept următorul golgheter al naționalei României. Fotbalistul legitimat la Fiorentina l-a impresionat pe Bratu.

Fotbalistul de 19 ani a fost achiziționat în toamna anului trecut de Fiorentina, pentru aproximativ 1,7 milioane de euro, dar evoluează, deocamdată, în campionatul de tineret din Peninsulă.

ADVERTISEMENT

”Un jucător pe care vreau să îl câștigăm anul viitor este Louis Munteanu. A fost la mine acum, dar nu joacă la club. El este la Primavera. Apare în ultimele meciuri ca rezervă la prima echipă, dar încă nu joacă. 

L-am văzut acum, nici eu, nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu aveam execuțiile pe care le are el. I-am spus, trebuie să își dorească mai mult. A fost și accidentat, are nevoie de ambiție și va fi super”, a spus Florin Bratu, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Cum explică Florin Bratu stagnarea lui Octavian Popescu de la FCSB

Un alt fotbalist cu calități extraordinare este Octavian Popescu de la FCSB, însă atacantul de 18 ani este departe de evoluțiile care l-au adus în prim-planul fotbalului intern.

”Octavian Popescu a apărut de nicăieri, a avut o creștere foarte mare, după care, o accidentare care l-a ținut 5-6 săptămâni departe de teren și acum încearcă să revină.  

ADVERTISEMENT

Acum depinde doar de el dacă va reuși să revină, pentru că celelalte echipe deja îl cunosc. Depinde doar de el cum își va dezvolta abilitățile ca să nu mai fie previzibil.

El este un jucător de atac și trebuie să încerce să înscrie mai mult. E un jucător foarte tânăr, joacă de doi ani. Să ne gândim cu câți antrenori a lucrat Octavian Popescu la FCSB în acești doi ani.

Și acesta este un reper. Fiecare antrenor îi cere altceva. Nu e ușor să te adaptezi, e o perioadă în care unii jucători cresc repede din punct de vedere emoțional, apoi stagnează”, a explicat Florin Bratu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT