Fotbal intern

Florin Bratu i-a răspuns lui Rednic: “Dinamo bătea cu mine pe bancă! 100% eu redresam echipa”

30.10.2018 | 11:46
Florin Bratu ia raspuns lui Rednic Dinamo batea cu mine pe banca 100 eu redresam echipa

Mircea Rednic a lansat atacuri către Florin Bratu după remiza cu Concordia Chiajna, iar “Mitraliera” i-a răspuns actualului tehnician din “Groapă”. Acesta a fost deranjat de criticile lui Rednic şi spune că la experienţa pe care o are în antrenorat ar fi trebuit să facă o analiză a lotului înainte să semneze la club, nu să se plângă acum, când Florin Bratu crede că îşi caută alibi.

“Eu nu m-am simţit vizat, eu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Ştiu că Florin Bratu a câştigat cu Voluntari cu acest lot, Florin Bratu a făcut 3-3 cu Steaua a în deplasare, a câştigat cu Viitorul, Florin Bratu cu aceşti jucători au bătut pe Hermannstadt, am condus campioana CFR până în minutul 70. Erau aceeaşi jucători, nu e corect să dăm vina pe cineva. Îl respect foarte mult, dar mi-aş fi dorit să gestioneze altfel această situaţie petru că la experienţa pe care o are aunci când semnezi cu o echipă faci o evaluare. Nu e normal, pe mine m-aţi văzut să spun ceva când am venit după Vasile? Am zis eu că echipa nu e pregătită?

Florin Bratu, răspuns la atacurile lui Mircea Rednic

Toţi cei 4 colaboratori ai lui au lucrat şi cu mine. Aşa suntem noi românii, încercăm să găsim alibiuri, lucrurile acestea nu sunt în regulă. Cu Bratu bătea, au fost problemele acelea pe care le-am semnalat. Din păcate, s-a luat atunci o decizie doar împotriva antrenorului. Eu sper ca la experinţa pe care o are Rednic să poată să redreseze echipa. Nu e antrenorul principalul vinovat atunci când echipa pierde? Eu când nu am avut rezulatte am plătit, m-au dat afară de la Dinamo. 100 %, cu acest lot, redresam situaţia dar să se ia anumite decizii. Ştiţi foarte bine ce s-a întâmplat atunci şi decizia s-a luat doar împotriva mea. 

Dinamo are 13 goluri în 13 meciuri, 12 goluri au fost cu mine în condiţiile în care eu am plecat de o lună şi ceva. E adevărat, am şi încasat, dar jucam fotbal şi Dinamo bătea”, spus Florin Bratu la un post de televiziune.

Marius Niculae intră în teren locul lui Florin Bratu sub privirile lui Mircea Rednic în partida CS Otopeni - Dinamo terminată 2-3, din Liga 1, disputat pe 10.08.2008
Marius Niculae intră în teren locul lui Florin Bratu sub privirile lui Mircea Rednic în partida CS Otopeni – Dinamo

Ce a declarat Mircea Rednic

La finalul remizei de la Chiajna, antrenorul lui Dinamo se plângea de proasta strategie de transferuri de la club, aruncând săgeţi către Florin Bratu, fără să-i pronunţe acestuia numele, iar acum “Mitraliera”, care i-a fost şi elev, i-a dat replica. “Nu știu cine e vinovat, dar să spui că nu ești responsabil de ce s-a întamplat la Dinamo? Treaba lui. Să nu faci o săptămână un antrenament fizic? N-am văzut în viața mea așa ceva! Negoiță nu are nicio vină. Tot ce s-a întâmplat aici nu e vina lui. E limita lor, a fotbaliștilor! Și știți care e dragostea mea pentru Negoiță. Nu mi-e foarte drag”, a fost atacul lansat de Mircea Rednic.