Fotbal intern

Florin Bratu îl critică pe Cătălin Straton: „A vorbit din răutate și frustrare”

21.09.2020 | 11:44
Florin Bratu il critica pe Catalin Straton A vorbit din rautate si frustrare
ADVERTISEMENT

Florin Bratu îl critică pe Cătălin Straton. Portarul transferat de FCSB chiar de la rivala Dinamo reprezintă cel mai fierbinte subiect de discuție din fotbalul românesc.

Apreciat pentru calitățile sale de portar, Cătălin Straton a atras și critici din cauza declarațiilor sale. Fotbalistul ajuns recent la FCSB nu s-a ferit în trecut să își critice public antrenorii că nu este folosit.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Straton a declarat pe când era la Rapid că nu ar juca pentru Dinamo sau Steaua, iar în ultimele două sezoane a ajuns să își treacă în CV ambele cluburi. Ultimul care l-a atacat pe portar pentru declarațiile sale este Florin Bratu.

Florin Bratu îl critică pe Cătălin Straton. Ce a spus Straton după debutul la FCSB

Odată cu trecerea la FCSB, Cătălin Straton a trecut repede peste experiența de la Dinamo și și-a lăudat noua echipă. El consideră că FCSB este cea mai tare echipă din România, afirmație pe care a făcut-o după debutul său în tricoul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Am venit cu gândul de a face o treaba bună, alte lucruri nu depind de mine, ci de staff si domnul Gigi Becali. Cred că este cel mai bun grup din România.”, a declarat Straton după meciul câștigat de FCSB în fața lui FC Argeș cu 2-0.

Declarațiile lui Straton l-au deranjat pe Florin Bratu. Ce a zis „Mitraliera”

Declarațiile lui Straton l-au deranjat pe Florin Bratu, fost jucător la Rapid și Dinamo. Bratu este în prezent antrenorul divizionarei secunde Concordia Chiajna, însă este considerat dinamovist și, mai ales, anti-stelist.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant a stârnit furia suporterilor steliști în 2008, când s-a bucurat după un gol marcat în derby-ul Dinamo – Steaua

„Straton, un portar care are experiență prin prisma vârstei, dar nu prea a apărat pe la echipele la care a fost. De la venirea lui la Dinamo, a prins așa contur și a arătat că poate fi o soluție.

ADVERTISEMENT

A dat o declarație nefercitiă că FCSB e cel mai mare club, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Și eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Și dacă mă sună… nu o să antrenez.

Eu m-am simțit foarte bine la Dinamo și din respect pentru fanii dinamoviști, asta simt! Și la Rapid m-am simțit bine! Pe Rapid nu am spus că nu aș antrena-o”, a declarat Bratu la GSP.

Florin Bratu a jucat pentru Rapid încă de la juniori și a contribuit la titlul câștigat de giuleșteni în 2003. De asemenea, Bratu a jucat pentru Dinamo în sezonul 2005-2006 și între 2007 și 2010. De asemenea, Bratu a și anternat la Dinamo între 2017 și 2019.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 4,00 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT