Fotbal intern

Florin Bratu, înainte de derby: “E bine că suntem subestimaţi”

28.07.2018 | 18:14
Florin Bratu inainte de derby E bine ca suntem subestimati

Florin Bratu, înainte de derby. Antrenorul celor de la FC Dinamo Bucureşti a prefaţat duelul cu FCSB şi spune că va fi un meci pe care elevii săi îl vor aborda cu seriozitate.

Antrenorul din haită a vorbit despre FCSB – Dinamo şi îl laudă pe Nicolae Dică: “Sperăm să fim pregătiți mâine la ora meciului. FCSB are un manager ambițios, jucăm pe terenul lor. Ne așteptăm la multă ostilitate. Știu ce înseamnă această meserie. E normal să apreciez munca pe care o face Dică acolo. Are ambiția de a realiza lucruri importante. Am fost colegi la națională și îi doresc să aibă un viitor frumos. Eu mă gândesc doar la echipa mea. Restul sunt problemele lor de acolo, dacă există. Dacă aceasta este gândirea domnului Becali, dacă a spus că ne compară cu Rudar, eu nu pot spune mai multe.

Florin Bratu, înainte de derby

E bine că suntem subestimaţi, că nu se gândesc foarte mult la noi. Nu ştiu, vom vedea mâine. Este un coleg de-al meu de echipă naţională, ştiu ce înseamnă această meserie şi e normal să-l apreciez pe Nicolae Dică. Sincer, nu m-am gândit la altceva, eu mă gândesc doar la echipa mea. Restul, sunt problemele lor, asta dacă au probleme. Mă gândesc la mine şi la echipa mea. E binevenit, ne aşteptăm, fiind şi început de campionat, să vedem un nivel bun al meciului. 

Kino Delorge: “Este o aventură importantă pentru mine”

Îi mulţumesc domnului Rednic pentru cuvintele frumoase, l-am avut antrenor. Sunt mândru că am reuşit împreună peformanţe notabile şi îl aşteptăm la meci mâine seară. Să-i vedem cu fulare “roş-albe”. În momentul de faţă au venit jucătorii pe care i-am dorit, cu posibilităţile pe care el avem la Dinamo. Avem un lot echilibrat. Delorge e un tânră de perspectivă, sper ca uşor-uşor să-l vedem impunându-se în primul 11 şi de ce nu, pe viitor, să fie un nume notabil pentru Dinamo. Este profilul pe care-l căutam, stă bine defensiv, are forţă, viteză, calitate bună”, a spus Florin Bratu despre FCSB – Dinamo şi Delorge,  cel mai nou jucător al “câinilor”, care a vorbit despre noua echipă:

“Sunt fericit”

“Sunt fericit să vin aici, am vorbit cu antrenorul înainte să semnez cu Dinamo. Ştiam despre club şi sper să contribui la performanţele lui Dinamo. Ş-tiam că e un club mare în România, alături de Steaua. Este un club cu istorie şi ştiu că e o echipă cu calitate şi obiective importante şi a fost o decizie foarte inspirată să fiu aici. Sper să pot juca cât de curând posibil, e decizia antrenorului când va considera că sunt pregătit, eu voi face tot ce deinde de mine să intru în formă rapid. Este ca în Anderlecht – Brugge, Dinamo şi Steaua sunt echipe mari, este o aventură importantă pentru mine”, a spus Kino Delorge .

Florin Bratu, înainte de derby. Kino Delorge a fost prezentat oficial la Dinamo şi a susţinut o conferinţă de presă
Florin Bratu, înainte de derby. Kino Delorge a fost prezentat oficial la Dinamo

Ionel Dănciulescu a vorbit şi el înainte de FCSB – Dinamo despre biletele care au fost alocate fanilorşi speră ca tichetele să fie vândute până la ora jocului: “Nu ştiu dacă peluza va fi plină, aşa cum a fost la fiecare derby. Dar sunt convins că vor fi 6-7.000 de suflete alb-roşii care ne vor încuraja şi ne vor ajuta să câştigăm meciul împotriva FCSB-ului. Vom vedea mâine situaţia reală a biletelor, nu cred că e problemă aşa de importantă câte bilete s-au vândut. Cu siguranţă vom fi mulţi”, a spus directorul “câinilor”.

Derby de România, FCSB – Dinamo, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.