Fotbal intern

Florin Bratu, mândru de fotbaliștii tineri: „Sezonul viitor vom fi o haită”

01.06.2018 | 23:23
Florin Bratu mandru de fotbalistii tineri Sezonul viitor vom fi o haita

Dinamo București a terminat Liga 1 pe primul loc din play-out. În ultimul meci, o partidă fără miză contra lui Sepsi, elevii lui Florin Bratu au terminat la egalitate, scor 0-0.

Florin Bratu este foarte mândru de prestația elevilor săi în acest play-out: „Din punctul meu de vedere am terminat acest play-out cu capul sus. Mă bucur că de când am fost adus am reușit să promovez foarte mulți tineri, să îmbin maturitatea cu tinerețea. Am reușit să am rezultate cu această echipă care a arătat un potential fantastic. Avem 29 de goluri înscrise în 14 meciuri, o rată foarte bună, avem 11 victorii… Țin să le mulțumesc jucătorilor, dar și conducerii care a avut încredere în mine. Sper să începem următorul sezon cu încredere, în funcție de capacitatea pe care o avem. Am format un grup frumos aici la Dinamo și sper să îi port cât mai sus, pentru că avem niște obiective pe care le putem îndeplini.”

Promisiunile lui Florin Bratu pentru sezonul viitor

Florin Bratu a vorbit și despre posibilitatea ca Jaime Penedo să semneze prelungirea cu Dinamo: „Dacă este așa sunt foarte fericit. Am insistat foarte mult ca Penedo să rămână și dacă se va întâmpla acest lucru sunt foarte bucuros pentru că e un portar care ne dă siguranță.”

Tehnicianul lui Dinamo se arată fericit de parcursul echipei sale din acest sezon și promite ca stagiunea viitoare formația sa va avea o prestație mult mai bună decât în acest sezon: „Dacă nu ma înșel au fost 45 de meciuri, nu este ușor, dar sunt bucuros că am terminat acest play-out fără înfrângere, în a doua repriză au mers lucrurile mai bine, ne-am creat ocazii. Mă bucur că am terminat cu capul sus. Sunt bucuros că m-am făcut înțeles de către jucători, sunt bucuros că pun în practică ceea ce văd la antrenamente. Sunt lucruri care trebuie îmbunătățite anul viitor, să arătăm ca o haită și să fim respectați.”

Tags: