Fotbal intern

Florin Bratu nu pleacă de la Dinamo: “Sunt convins că rămân”

20.09.2018 | 18:15
Florin Bratu nu pleaca de la Dinamo Sunt convins ca raman

Florin Bratu a anunţat că nu pleacă de la FC Dinamo Bucureşti, după rezultatele proaste înregistrate de echipă în primele meciuri din Liga 1 Betano. Tehnicianul formaţiei din Ştefan cel Mare atrage atenţia că cei care îl contestă ar trebui să se gândească în ce situaţie se afla clubul atunci când el a fost acontat:

“Anul trecut am fost în play-out şi l-am câştigat. De la locul şase la şapte este o singură poziţie. E un obiectiv realist, pe care îl putem îndeplini. Mai sunt 18 meciuri în campionatul regulat, 54 de puncte puse în joc, şi mâine trebuie să facem un joc bun, de ambiţie, în care trebuie să arătăm de ce jucăm la Dinamo. Eu sunt mândru că antrenez pe Dinamo şi o să antrenez aici în continuare, sunt foarte convins. Nu suntem motivaţi financiar, nu ne-a anunţat nimeni nimic, însă trebuie să ne respectăm şi să încercăm să aducem toate cele trei puncte. Altfel e dificil, ne îndepărtăm de play-off şi nu cred că ne este favorabil. Avem a treia ce mai bună ofensivă, am încasat şi multe goluri. Sperăm ca de mâine să fim mai responsabili şi mai concetraţi pe ce avem de făcut. Dacă se va întâmpla ceva, eu singur voi fi responsabil. Ei nu ar trebui să-şi facă probleme.

Dinamo nu rămâne fără tehnician! Florin Bratu a anunţat că nu pleacă

Trebuie să ne gândim în ce situaţie era Dinamo când am venit eu. Era o situaţie foarte dificilă pentru club. Nu cred că mai eram eu antrenor dacă erau lucrurile bine la Dinamo, eu fiind un antrenor foarte tânăr. Totuşi, să vedem şi unde ne-am aflat noi şi apoi să vedem dacă ne putem bate cu Steaua sau CFR şi eu cred că nu astea sunt echipele cu care noi ne batem, sunt altele. Am vorbit cu preşedintele David, ca şi mobilizare, e nevoie să tratăm acest meci serios, dar nu s-a pus o presiune suplimentară nici pe mine şi nici pe echipă. Eu mă focusez pe meciul de mâine, la fel şi staff-ul meu, ca să aducem toate cele trei puncte”, a declarat Florin Bratu care a vrut să clarifice că rămâne la Dinamo.

Pentru FC Dinamo Bucureşti urmează partida din Liga 1 Betano, programată vineri, de la ora 21:00, acasă la FC Politehnica Iaşi.

Florin Bratu nu pleacă de la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi AFC Hermannstadt, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, sâmbătă 25 august 2018.
Florin Bratu nu pleacă de la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi AFC Hermannstadt

Citeşte şi:

  • Gicu Grozav despre oferta lui Becali: „Nu pot să merg acolo! Fiecare cu defectele lui!!!” Cu cine semnează
  • Florin Bratu, apărat de o legendă al lui Dinamo: „Se pripesc cu toții”
Tags: