News

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor! Cum arată analizele lui Busu, după 3 luni de la infarct

28.03.2019 | 14:19
Florin Busuioc a ajuns din nou pe mana medicilor Cum arata analizele lui Busu dupa 3 luni de la infarct

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce la începutul lunii martie medicii au hotărât să îi monteze un nou stent la inimă. Potrivit WOWbiz.ro, vasele de sânge i s-au subțiat, iar pentru a preveni un infarct, a trecut direct la operație.

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor

„Vasele de sânge i s-au subțiat și pentru a preveni un infarct, doctorii au hotărât să îl ducă direct la operație”, au dezvăluit apropiații actorului pentru sursa menționată mai sus. Operația a decurs bine, așa că, acum câteva zile, a fost nevoie să vină doar la un alt control cardiologic amănunțit la Spitalul ”C. C Iliescu” din București, pentru a se asigura că starea sa de sănătate este perfectă. „Analizele au ieșit bune, astfel că doctorii i-au spus că poate să își reia viața normală, să urce pe scenă, dar și să joace în reclame”, au adăugat apropiații.

Vă reamintim că în urmă cu patru luni, Busuioc a șocat pe toată lumea, căci la finalul unui spectacol susținut la Craiova, inima sa i-a dat bătăi de cap. Acesta a fost transportat la spitalul din localitate, apoi a fost supus unei intervenții chirurgicale de montare a unui stent, iar situația s-a ameliorat. Prezentatorul meteo a fost ținut o perioadă la Terapie Intensivă, pentru a nu risca noi probleme cardiace și într-un final a fost transportat în Capitală, la Fundeni, acolo unde a primit îngrijiri specializate timp de trei săptămâni.

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor! Cum arată analizele lui Busu, după 3 luni de la infarct
Analizele lui Busu arată bine!

După 3 luni de la infarct, analizele lui Busu au ieșit bine

După ce calvarul s-a terminat, Busu, după cum este cunoscut de toți românii, a spus: „Mi-am pus dorinţa să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează şi nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talaşman (n.r. actor, coleg de scenă cu Florin Busuioc) este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat şi îi sunt recunoscător.

Dacă îmi trec coastele, după aceea pot să vorbesc şi despre teatru şi despre revenirea dimineaţa la ştiri. Deocamdată am revenit seara“, a povestit prezentatorul la acea vreme, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Tags: