Life

Florin Busuioc, accident cu ATV-ul. Prietenii prezentatorului, speriați de moarte: „Am înlemnit toți”

24.11.2020 | 22:56
Florin Busuioc accident cu ATVul Prietenii prezentatorului speriati de moarte Am inlemnit toti
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc i-a îngrijorat din nou pe apropiați, după ce s-a urcat pe un ATV pe care nu a știut să îl mănuiască bine. Văru Săndel a povestit experiența care i-a făcut pe martori să simtă fiori reci pe șira spinării.

Aflat la niște filmări alături de mai multe persoane, cunoscute și necunoscute publicului larg, Busuioc s-a suit pe un ATV, iar la un moment dat a căzut de pe el, moment în care toți cei prezenți la scenă s-au speriat teribil de tare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, prezentatorul buletinului meteo de la Știrile PRO TV nu a pățit nimic, iar după aceea s-au continuat filmările dat fiind că realizatorul tv era teafăr și nevătămat.

Florin Busuioc, accidentare cu final fericit la filmări

Cu toate acestea, spaima prin care au trecut cei din jur nu o vor uita curând, mai ales că știu prin ce a trecut Florin în urmă cu mai bine de doi ani, când viața lui a atârnat de un fir de ață.

ADVERTISEMENT

„Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni.

Actorul a suferit un infarct în 2018 după un spectacol de teatru

Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii”, a declarat Văru Săndel, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Busuioc a trecut prin momente dramatice în luna noiembrie a anului 2018, când a suferit un infarct miocardic în urma unui spectacol de teatru susținut la Craiova. Vedeta PRO TV a fost sub îngrijiri medicale timp de mai multe luni și s-a recuperat treptat, revenind în cele din urmă pe micile ecrane.

 

Tags: