Life

Florin Busuioc cochetează cu teoria conspirației. Ce a spus vedeta PRO TV despre coronavirus

17.12.2020 | 17:36
Florin Busuioc cocheteaza cu teoria conspiratiei Ce a spus vedeta PRO TV despre coronavirus
Florin Busuioc cochetează cu teoria conspirației. Ce a spus vedeta PRO TV despre coronavirus. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc cochetează cu teoria conspirației legat de pandemia de coronavirus, telespectatorii postului de televiziune Pro TV aflând punctul său de vedere chiar în direct, înainte de a prezenta prognoza meteo. 

Celebrul prezentator de la rubrica „Vremea” și-a expus părerea despre virusul din China, la scurt timp după ce Mihai Dedu a vorbit la știrile matinale de la Pro TV despre protestele din Kiev, unde există manifestații violente pe tema carantinei.

ADVERTISEMENT

Actorul și moderatorul este de părere că noul tip de coronavirus nu a apărut din senin, ci cel mai probabil, a fost făcut în laborator. Așadar, Florin Busuioc crede cu tărie că pandemia a fost „creată”, având de suferit atât marile companii, cât și comercianții mici.

Florin Busuioc, sceptic legat de pandemie? Ce crede despre apariția virusului

„Micii comercianți au fost zdravăn de tot loviți. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă”, a spus Florin Busuioc despre pandemia de coronavirus care a apărut în urmă cu mai bine de un an în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a încercat să fie oprit din dezvăluiri, Mihai Dedu făcând eforturi disperate, însă fără prea mari sorți de izbândă. Busu nu s-a oprit din teoria sa nici când a salutat-o pe Valeria, cea care traduce știrile în limbajul semnelor.

„Eu cred că virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a continuat moderatorul de la rubrica Vremea.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă Florin Busuioc s-a oprit, dându-și probabil seama de gafa făcută, moment în care a schimbat subiectul. Actorul a vorbit despre redeschiderea instituțiilor de învățământ, precizând că a auzit de la știri că s-ar întâmpla asta din 15 ianuarie 2021.

Afirmația sa a fost infirmară chiar de colegul de platou, Mihai Dedu, precizând că nu a auzit nimic în acest sens. Așadar, nu se știe când revin elevii pe băncile școlii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, diversiunea nu a fost de folos în cazul prezentatorului, care a șocat opinia publică cu sinceritatea sa debordantă referitor la pandemia COVID-19.

ADVERTISEMENT