Life

Florin Busuioc, reacţie halucinantă în direct: ”Ce poți să le ceri unor babuini?”

12.12.2020 | 15:25
Florin Busuioc reactie halucinanta in direct Ce poti sa le ceri unor babuini
Florin Busuioc, declarații halucinante în direct: ”Ce poți să le ceri unor babuini?”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc (58 de ani) a făcut câteva declarații halucinante în direct, în cadrul unei emisiuni TV, legat de o întâmplare ce a avut loc zilele trecute când a ieșit la joacă cu fiica sa cea mică, Catinca (9 ani). 

Celebrul prezentator de televiziune a povestit în show-ul lui Cătălin Măruță că a mers afară, unde a construit cu fiica sa un om de zăpadă, care din păcate, a fost dărâmat într-o clipită de niște oameni răuvoitori. Aceștia au stricat omul de zăpadă dându-i un șut.

ADVERTISEMENT

Actorul nu s-a oprit aici cu dezvăluirea, numindu-i pe cei care au stricat bucuria ridicată de fiica sa „dobitoci” și „babuini”, fiind de părere că oamenii nu mai apreciază nimic din ceea ce fac ceilalți. Florin Busuioc s-a arătat dezamăgit de această situație, mai ales pentru copilă.

Florin Busuioc, reacție uluitoare într-o emisiune TV, în direct

„Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a spus Florin Busuioc în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul rubricii „Vremea” din cadrul știrilor Pro TV nu s-a oprit aici, comentând și alte subiecte care i-au fost „virate” chiar de Cătălin Măruță. Mai exact, cunoscutul actor a vorbit despre infrastructura din România făcând comparație cu Insulele Feroe, unde a fost inaugurat un sens giratoriu sub mare.

Construcția proiectului de infrastructură este situat la 187 de metri sub nivelul mării, fiind unul de-a dreptul spectaculos, în comparație cu ceea ce se întâmplă în țara noastră, unde abia au fost inaugurați câțiva kilometrii de autostradă.

ADVERTISEMENT

„Nu se întâmplă nimic. Cred că ar trebui să gândim altfel și să îi tragem de mânecă pe cei care răspund de anumite lucruri, Nu mai stați că mitocanii la ministere, că ne-am săturat!”, a completat Florin Busuioc făcând comparație între cele două țări.

Prezentatorul are două fete din căsnicia cu Liliana, Natalia (14 ani) și Catinca, dar și un băiat, Florin Jr., pe care l-a abandonat de la o vârstă fragedă. Vedeta a divorțat de prima soție Marieta, de profesie medic, pentru a-și urma pasiunea pentru actorie.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Florin Busuioc a mărturisit că nu regretă alegerea făcută, în ciuda faptului că nu are o relație foarte apropiată cu fiul său, care a rămas în grija mamei în Târgu Mureș. În prezent, băiatul prezentatorului locuiește în București, unde încearcă să-și facă un viitor.

ADVERTISEMENT