Life

Florin Busuioc, despre marele regret al vieții sale. Prezentatorul de la Pro TV a spus totul abia acum

Florin Busuioc este unul dintre prezentatorii haioși și cu zâmbetul pe buze, dar în adâncul sufletului ascunde un regret uriaș. Vedeta l-a scos la iveală abia acum.
21.05.2021 | 23:25
Florin Busuioc despre marele regret al vietii sale Prezentatorul de la Pro TV a spus totul abia acum
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit recent care este cel mai mare regret al vieții sale. Gazda de la meteo a avut o perioadă lungă de timp un viciu, care l-ar fi putut costa existența.

Este forma de faptul că timp de 37 de ani Florin Busuioc a făcut parte din categoria fumătorilor. Din păcate, acest viciu i-a creat actorului probleme serioase de sănătate în urmă cu câțiva ani, când a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Florin Busuioc, remușcări legat de trecut. Despre ce regret este vorba

„Cel mai mare regret e că am fumat 37 de ani și am făcut infarct din cauza asta, și i-am pus pe toți într-o situație urâtă”, a spus prezentatorul de la Pro TV într-un interviu pentru revista viva.ro.

Florin Busuioc a fumat ca un turc, uneori chiar și trei pachete pe zi, dar în momentul de față nu mai simte nevoia să aprindă vreo țigară, chiar dacă partenera sa de viață are în continuare acest viciu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta nu este deranjată de fumul de țigară și stă în preajma celor fumători, dar spune că nu mai simte să recurgă la acest gest.

Florin Busuioc nu-și amintește ziua în care a făcut infarct. Ce spune despre eveniment

Evenimentul neplăcut se întâmpla în anul 2018, moment în care artistul era pe scena unui teatru din Craiova. Actorul a fost operat de urgență de medicii olteni, intervenția chirurgicală având să fie una de mare succes.

ADVERTISEMENT

Florin Busuioc a fost resuscitat, la aproximativ 3 luni de la operație revenind pe scenă și pe micile ecrane. Vedeta și-a schimbat complet stilul de viață de atunci, motiv pentru care intră pe post mai târziu dimineața.

„Nu mi-am văzut viața, nici nu mi-am văzut ziua aia, am pierdut-o complet. Nu-mi aduc aminte nimic din acea zi. Mi s-a spus că s-a terminat spectacolul, am rămas la aplauze, am făcut o poză cu un admirator.

ADVERTISEMENT

După câteva minute s-a întâmplat povestea. Am căzut pur și simplu. Nu știu ce s-a întâmplat, mi-au spus că la un moment dat tușeam.

M-a întrebat Talașman dacă nu vreau niște pastile de tuse. Și aș fi zis că aș vrea un calciu sau magneziu. 

E onorant și mă obligă foarte tare. De asta am și revenit atât de repede pentru că oamenii mi-au cerut prin întrebările lor să revin să prezint din nou meteo”, declarat atunci actorul pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: