Life

Florin Busuioc, despre schimbările pe care le-a făcut după infarct: ”Era multă agitație”

06.07.2020 | 09:24
Florin Busuioc despre schimbarile pe care lea facut dupa infarct Era multa agitatie
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc, cunoscutul prezentator de la meteo, a trecut printr-o cumpănă în urmă cu doi, dar a reușit să treacă peste după ce a făcut câteva schimbări importante legat de stilul său de viață. Busu, așa cum este recunoscut de fani, a renunțat la vicii și a lăsat-o mai moale din mai multe puncte de vedere.

Vedeta a mers pe ideea că nu i se va întâmpla nimic, mai ales că o prezicătoare îi spusese în urmă cu foarte mulți ani că va trece printr-un moment dificil care-i va schimba viața. Busu spune că nu-și amintește nimic legat de ziua în care a suferit infarctul, dar soția i-a explicat cele petrecute.

ADVERTISEMENT

Cât despre schimbările pe care a fost nevoit să le facă, prezentatorul de la Pro TV a renunțat la fumat și la nopțile nedormite. Mai mult decât atât, Florin Busuioc a declarat că i-a fost destul de greu să renunțe la viața agitată pe care o avea înainte de infarct.

Prezentatorul a renunțat la vicii după infarctul de acum 2 ani

„Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. 

ADVERTISEMENT

Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o”, a declarat Florin Busuioc într-un interviu acordat revistei VIVA!

Cunoscutul prezentator a vorbit și despre lucrurile care-i lipsesc cel mai mult. Acesta a menționat că programul de dimineață este lucrul pe care-l regretă pentru că era foarte apropiat de echipa matinală de la Pro TV, însă de când cu pandemia prezentatorul a revenit pe sticlă și la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

„Îmi lipsește programul de dimineață, ca să fiu sincer. Eram foarte legat, foarte strâns de acel program. Acum, în pandemie, vin la muncă și dimineața: două săptămâni pe lună”, a mai precizat Busu, potrivit sursei citate anterior.

Florin Busuioc, găsit căzut la podea, după un spectacol la Craiova

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic în urmă cu aproximativ doi ani, la finalul unui spectacol pe care l-a susținut la Filarmonica Oltenia. Prezentatorul, care este la bază actor, a fost găsit căzut la podea, oamenii din jur dându-i primul ajutor până la venirea Ambulanței.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la meteo a ajuns în stare gravă la spital unde a fost operat de urgență la clinica de cardiologie din Craiova neputând fi transportat la București.

„A fost dus în sala de angiografie și i s-a pus un stent. Noi nu facem uzual acest lucru pentru că nu am oameni”, spunea în anul 2018 șeful Clinicii de Cardiologie Craiova, dr. Octavian Istrătoaie, relatează digi24.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: