Life

Florin Busuioc, mesaj savuros la adresa Danei Săvuică. Declarația făcută de Busu în direct

Florin Busuioc și Dana Săvuică au apărut în cadrul unei emisiuni TV, unde renumitul prezentator TV a avut un comentariu neașteptat la adresa frumoasei femei de afaceri.
19.07.2021 | 12:21
Florin Busuioc mesaj savuros la adresa Danei Savuica Declaratia facuta de Busu in direct
ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel a avut parte de un incident neplăcut, chiar în timp ce le prezenta celor de acasă locurile superbe din Madeira, Portugalia, zonă în care se află perioada aceasta în concediu de odihnă.

Mai exact, vântul i-a ridicat Danei Săvuică rochia, lăsând la vedere mai mult decât ar fi vrut. Acesta a fost momentul în care a intervenit Busu, lăsând un mesaj savuros pentru blondină.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică, incident în direct, într-o emisiune TV. Cum a reacționat Florin Busuioc

Declarația făcută de prezentatorul de la Pro TV i-a luat pe toți prin surprindere, Busu fiind cunoscut pentru stilul său caracteristic de a glumi.

„Ce faci, Dănuța? Te sărut, te pup! Văd că bate vântul, e o briză năstrușnică pe acolo. E ca un fecior de casă.

ADVERTISEMENT

Aveți imagini frumoase din Madeira dacă bate vântul, se văd lucruri frumoase”, a spus Florin Busuioc, în show-ul „La Măruță”, scrie wowbiz.ro.

Busu anunță vreme caniculară. Ce schimbări atmosferice au loc

Florin Busuioc a vorbit și despre cum va fi vremea în perioada următoare. Prezentatorul anunță temperaturi ridicate în sudul țării, în timp ce nordul și vestul vor fi la polul opus.

ADVERTISEMENT

„37 de grade în sudul țării, e groaznic. Problema este că umezeala din aer este îngrozitor de mare, raportul între umezeală și căldură depășește pragul critic.

Oamenii resimt o căldură năucitoare și este foarte greu de respirat din cauza umidității din aer. Pe partea nord-vestică avem o răcorire, dar au venit ploile. 

ADVERTISEMENT

S-a stricat vremea, valul de instabilitate va continua. Totul este pus la pământ de apa care a căzut pe versant. 

E rău ce se întâmplă, această situație cu vremea rea în vest și vreme năucitor de caldă în sud va ține până marți.

Abia luni noapte există o speranță de ploaie. La mare, nici vorbă, este senin”, a declarat vedeta de la Pro TV, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: