Life

Florin Busuioc, o persoană simplă și modestă. Cu ce mijloc de transport circulă prezentatorul de la Pro TV

Florin Busuioc nu deține permis de conducere și circulă cu mijloacele de transport în comun. Cum este văzut prezentatorul de ceilalți călători din Capitală.
25.08.2022 | 18:10
Florin Busuioc o persoana simpla si modesta Cu ce mijloc de transport circula prezentatorul de la Pro TV
Florin Busuioc nu reușește să mai slăbească 15 kilograme Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV este o persoană simplă și modestă și care circulă cu un mijloc de transport folosit de foarte mulți bucureșteni. Actorul a dezvăluit cu ce se deplasează spre locul de muncă în fiecare dimineață, dar și la întoarcere.

Florin Busuioc, o vedetă lipsită de îngâmfare. Cu ce circulă prezentatorul prin București

Florin Busuioc se declară o vedetă simplă, care folosește transportul în comun. Prezentatorul nu deține permis de conducere și nici nu se gândește să facă școala de șoferi pentru că adoră să călătorească cu tramvaiul.

ADVERTISEMENT

„Merg cu tramvaiul. Și, care e problema. Vreau să spun că lumea în tramvai a început să mă cam cunoască. Dimineața, cel puțin, când plec la 5 și jumătate, mă întâlnesc cu aceleași fețe, care merg și ele la serviciu.

Ne salutăm, mă salut cu vatmanii, mă salut cu toată lumea, nu am niciun fel de problemă”, a spus vedeta de la Pro TV într-un interviu pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile pe care nu le-a făcut niciodată se numără și faptul că nu a mers în Dubai și nici nu a trecut pragul unui spa. Florin Busuioc duce un trai decent, fără niciun fel de exces din niciun punct de vedere.

Florin Busuioc, recunoscut pe stradă de foarte multe persoane

Florin Busuioc este una dintre persoanele publice care e de sticlă de ani buni. Vedeta este recunoscută de foarte multe persoane, chiar și de oameni care s-au născut atunci când actorul apărea pentru prima oară pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

„Sunt copii care mă recunosc de la câteva luni, un an, după voce, de la televizor, sunt copii mai mari care, am auzit chiar că ziceau «eu când mă fac mare vreau să mă fac prezentator Florin Busuioc», deci aș avea ceva notorietate, să zicem.

Ba chiar, răposatul Radu Anton Roman, la un moment dat, mi-a spus: «tu ești atât de cunoscut, că poți să candidezi la președenție».

ADVERTISEMENT

Ceea ce sigur, nu ar fi interesant, nu mă pricep deloc la politică sau la administrarea unei țări. Cred că ar fi o prostie din partea mea”, a completat Florin Busuioc, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: