News

Florin Busuioc revine pe scena unde era sa moara! Actorul a făcut infarct la Craiova, iar acum se întoarce acolo

08.04.2019 | 18:30
Florin Busuioc revine pe scena unde era sa moara Actorul a facut infarct la Craiova iar acum se intoarce acolo

Florin Busuioc  nu renunță la scenă. Îndrăgitul actor și prezentator TV se simte mai bine după infarctul suferit în iarna anului trecut, așa că abia așteaptă să se întoarcă la marea  iubire: teatrul. Iar mult-așteptata revenire se va produce chiar în locul în care a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa.

Florin Busuioc se întoarce pe scena unde a suferit infarctul

Este vorba despre comedia „Central Park” , care se va juca pentru prima dată de la revenirea lui Florin Busuioc, chiar pe scena Teatrului Marin Sorescu din Craiova, unde cunoscutul actor și om de televiziune a fost la un pas de moarte, în urma infarctului suferit pe 6 noiembrie.

Iată că cel alintat Busu nu crede în superstiții, astfel că își dă întâlnire cu fanii săi în același loc, pe 11 iunie, pentru a juca spectacolul „Central Park”, din a cărei distribuție nu poate lipsi. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar fanii se înghesuie pentru a asista pe viu la momentul revenirii pe scena teatrului a unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români, după o perioadă de absență din cauza problemelor de sănătate.

Florin Busuioc, alături de colegii săi din piesa „Central Park”
Florin Busuioc, alături de colegii săi din piesa „Central Park”

Busu revine în forță, cu spectacolul de comedie „Central Park”

Scena Teatrului Marin Sorescu nu este singura pe care Florin Busuioc și colegii săi din distribuția piesei „Central Park” vor juca mult-așteptatul spectacol de comedie. Pe 3 iunie, Busu este așteptat și pe scena Teatrului Municipal Bacovia, din Bacău.

Nu trebuie să împing, să car, să fac efort, să nu stau în frig. Nu mai fumez, nu mai simt nevoia deloc. Nu mai am nici o nevoie de fumat. Am fumat ca un turc, trei pachete de ţigări pe zi. Nu de spaimă m-am lăsat, aşa cum îmi zice lumea. N-am mai simţit nevoia să pun ţigară în gură. Soţia mea fumează în continuare, stau pe lângă, dar nu mă deranjează fumul şi nu simt nevoia să-mi aprind o ţigară” , a declarat Florin Busuioc, după cele două operații, în urma cărora medicii i-au montat mai multe stenturi.