Life

Florin Călinescu a fost infectat cu Covid-19. Cum se simte acum juratul de la Românii au talent

27.01.2021 | 12:43
Florin Calinescu a fost infectat cu Covid19 Cum se simte acum juratul de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu, unul dintre jurații de la „Românii au talent”, a avut coronavirus în urmă cu câteva luni, dar a preferat să țină totul secret. Din fericire, actorul a avut o formă ușoară a bolii și nu a avut comorbidități. 

În cadrul unui interviu, juratul a vorbit despre lupta cu Covid-19, însă a trecut cu bine peste această perioadă și a făcut glume despre infecția cu virusul în stilul său caracteristic.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și-a spus părerea în legătură cu vaccinul, pe care nu vrea să îl facă prea curând, motivul fiind imunitatea pe care i-o oferă anticorpii în urma infectării.

Florin Călinescu a fost infectat fu Covid-19. Cum se simte acum juratul de la Românii au talent

Florin Călinescu a fost infectat cu coronavirus în luna septembrie, însă a preferat să ascundă acest lucru de ochii presei. Actorul și juratul de la celebrul show de talente de la Pro TV a avut o formă ușoară de Covid și nici nu suferă de alte boli.

ADVERTISEMENT

La 64 de ani, Florin Călinescu este într-o formă maximă, după cum a recunoscut într-un interviu. „În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin.

În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie. A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu”, a declarat actorul pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Florin Călinescu despre vaccinul anti-Covid

Juratul a declarat că nu vrea să își facă vaccinul anti-Covid prea curând pentru că are anticorpii rămași în urma infectării, care pot rămâne în corp cel puțin șase luni, informează News Medical.

„Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta…: ‘Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare’. Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!”, a continuat actorul în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu va putea fi urmărit la „Românii au talent” începând cu data de 5 februarie, alături de Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT