News

Florin Călinescu a reacţionat imediat după conferinţa lui Liviu Dragnea: “Pot să-ţi dau lecţii de actorie

25.03.2019 | 16:52
Florin Calinescu a reactionat imediat dupa conferinta lui Liviu Dragnea Pot sati dau lectii de actorie

Conferința de presă susținută de  Liviu Dragnea, în cursul zilei de luni, nu a rămas fără ecou. Cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu a reacționat în stilul caracteristic, taxând dur declarațiile liderului Partidului Social Democrat.

Ce-i transmite Florin Călinescu lui Liviu Dragnea. „Oferta” de nerefuzat a actorului

Livulică. În ceea ce privește treaba cu mersul, când te “supără” coloana, pot să îți dau câteva lecții de actorie, regie & scenariu. GRATUIT. Să te sprijini de revoluținaru’ lu’ pește ( că azi e Bunăvestire) mi se pare periculos. Ăsta te sapă la greu.
Că zice fraieru’ că sunteți singurul partid românesc care nu e finanțat de afară e un adevăr. Păi, dacă vă trageți la portofel miloane de € din banii cetățenilor, vă doare la bască. Ca și celelalte partide. Parlamentare”
, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

De ironiile acide ale cunoscutului om de televiziune și jurat al emisiunii Românii au Talent nu a scăpat nici Codrin Ștefănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat. „codrine, aproape penala sceneta de la Brasov” , a transmis Florin Călinescu.

„Oferta” pe care i-o face Florin Călinescu lui Liviu Dragnea
„Oferta” pe care i-o face Florin Călinescu lui Liviu Dragnea

Florin Călinescu nu îl iartă pe Liviu Dragnea

Bă, livulică. Cam toți au pus pe coverta liste salcii pentru €.
Bă, nene, da’ găselnița ta cu escrocu’ terhes, e maximă.
În context, dezastrul diplomatic creat de dl. viorica, e semnul unei tornade.
Prima, asupra României. Ar trebui sa te consult la baie” 
, a mai transmis Florin Călinescu pe contul personal de Facebook.

Nu este singurul comentariu acid al cunoscutului actor la adresa lui Liviu Dragnea. În urmă cu ceva timp, Florin Călinescu a scris alt mesaj care a făcut deliciul utilizatorilor. „livulică, cel mai paralel lider cu realitatea, dar deasupra tuturor legilor, a vorbit în fața câtorva pesediști din Caraș. Deși este un foarte slab orator, se zăpăcește SINGUR, aplaudat de obedienții din partid. 
Decontează curând iluzia că aparat de manechine, el e SINGURUL viu. Printre alte fumigene, plânge ca președintele, contestând bugetul,lasă copiii muritori de foame prin neprimirea alocației mărite. La nivel de un biscuite, doi. Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut? O altă mare enormitate. Economia se dezvoltă atât de repede și bine, că guvernul nu are timp de autostrăzi. Asta se rezolva anul ăsta. Se oprește. Așa că dă-i bice cu drumurile”.