Life

Florin Călinescu a umilit-o pe Irina Rimes la Românii au talent. Andra a reacționat imediat

19.04.2021 | 22:40
Florin Calinescu a umilito pe Irina Rimes la Romanii au talent Andra a reactionat imediat
Florin Călinescu a umilit-o pe Irina Rimes la Românii au talent. Andra a reacționat imediat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a umilit-o pe Irina Rimes, după ce pe scena de la „Românii au talent” a urcat o concurentă care a interpretat una dintre piesele sale celebre. Andra nu s-a putut abține și a reacționat imediat. 

Juratul de la Pro TV a mărturisit că nu știe cine este artista originară din Republica Moldova, aducându-i un val de jigniri brunetei. Actorul este de părere că vedeta are melodii proaste, motiv pentru care participanta a fost dezavantajată de juriu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o tânără concurentă care a interpretat piesa „Nu știi tu să fii bărbat” s-a trezit în ipostaza în care a primit trei butoane roșii. Singurul care nu a apăsat butonul respectiv a fost Florin Călinescu, care a fost de părere că piesa nu a avantajat-o pe participantă.

Florin Călinescu, acuzații grave la adresa Irinei Rimes. Andra a apărat-o

Prestația Elizei, care lucrează ca model și stewardesa, a creat o discuție aprinsă între Florin Călinescu și Andra, soția prezentatorului Cătălin Măruță sărind în apărarea colegei sale de breaslă Irina Rimes, despre care spune că are melodii frumoase.

ADVERTISEMENT

„Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, i-a spus Florin Călinescu concurentei.

„Irina Rimes cântă piesa!”, a fost replica Andrei la adresa colegului de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Și ea crede că e o piesă mișto? Hai, lăsați-mă în pace! Deci ai ales greșit!”, a completat juratul de la Pro TV.

„Ai stricat piesa! Piesa e foarte frumoasă, nu am cum să spun acest lucru!”, i-a spus Andra participantei.

ADVERTISEMENT

Remarcile la adresa frumoasei artiste nu s-au oprit aici pentru că o altă concurentă a urcat pe scena de la „Românii au talent” tot cu o piesă de-a Irinei Rimes. Nathanja Volthuis a interpretat melodia „Cosmos”, taxată din nou de Florin Călinescu.

Cunoscutul actor și jurat de la Pro TV a ținut să adauge că participanta din Olanda vorbește limba română mult mai bine decât cântăreața din Republica Moldova.

„Mă interesează cine te disperă și pe tine și pe Irina Rimes. Acum, tu vorbești mai bine românește decât Irina Rimes, asta e clar pentru mine!”, a mai spus Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT