News

Florin Călinescu, atac la Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă după crima de la Caracal: ”Principalul vinovat odihnește la pârnaie”

28.07.2019 | 18:39
Florin Calinescu atac la Liviu Dragnea si Viorica Dancila dupa crima de la Caracal Principalul vinovat odihneste la parnaie
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a răbufnit după crima odioasă de la Caracal. Fostul jurat de la emisiunea ”Românii au talent”, difuzată la Pro TV a scris pe contul de Facebook o postare în care spune că ”principalul vinovat odihnește la pârnaie”, referindu-se la fostul președinte al PSD Liviu Dragnea.

Florin Călinescu atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă

Florin Călinescu a explodat după crimele odioase care s-au desfășurat la Caracal. Călinescu a scris o postare pe contul de Facebook în care a declarat că principalul vinovat în răpirea și uciderea celor două adolescente ”se odihnește la pârnaie” făcând astfel referire la fostul președinte al PSD Liviu Dragnea. „Nu ştim încă ce şi cum s-a desfăşurat toată nenorocirea din Caracal.”, așa și-a început mesajul fostul jurat.

ADVERTISEMENT

„Ce ştiu eu este că dl. Viorica e foaaarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care îl conduce) şi pe care să îi sacrifice, salvându-şi imaginea personală, de candidat la prezidenţiale şi pe urmă a partidului şi a guvernului“, a mai scris Florin Călinescu pe contul personal de Facebook. În plus, Călinescu mai crede că premierul României a fost „marioneta lui Dragnea” vreme de un an și jumătate.

Călinescu a răbufnit după crimele din Caracal
Călinescu: „Principalul vinovat odihnește la pârnaie”. Sursa foto: capital.ro

Florin Călinescu crede că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze

Florin Călinescu consideră că premierul României Viorica Dăncilă este următoarea persoană vinovată pentru crimele de la Caracal după Liviu Dragnea. Totodată, Călinescu este de părere că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze. „Dl. Viorica bagă sub preş faptul că e prim-ministru de un an şi jumătate şi a pus în practică tot ce a dictat Livulică în toate domeniile. În cazul de faţă a girat desfiinţarea justiţiei şi deprofesionalizarea ministerului de interne de la vârf în jos.”, a mai scris actorul.

ADVERTISEMENT

„Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următorul e dumneaei. Dumneaei trebuie să îşi scrie demisia“, a încheiat postarea de pe contul de Facebook Florin Călinescu.