News

Florin Călinescu, atacuri în rafală la adresa PNL și PSD. Ce profeție a făcut despre rezultatul alegerilor parlamentare

06.12.2020 | 17:24
Florin Calinescu atacuri in rafala la adresa PNL si PSD Ce profetie a facut despre rezultatul alegerilor parlamentare
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a făcut o profeție în legătură cu alegerile parlamentare desfășurate azi, 6 decembrie, în urmă cu două zile într-un live susținut pe pagina sa de Facebook.

Actorul și juratul emisiunii „Românii au talent” de la PRO TV a atacat dur cele două mari partide care își dispută primul loc la scrutinul de azi, PNL și PSD, și a vorbit în termeni foarte duri și despre formațiumea maghiară UDMR, dar și despre președintele Klaus Iohannis, de care este foarte dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Călinescu susține că PNL și PSD vor fi la baionetă în lupta electorală de azi, în timp ce partidele mici vor lua scoruri mai mici decât se așteptau, cu toate că emulația privind anumite formațiuni era una destul de mare în rândul electoratului.

Florin Călinescu, perspectivă sumbră despre viitorul României după seara zilei de 6 decembrie

Liderul ecologist, care a candidat la alegerile pentru primăria Capitalei, a taxat mai dur ca niciodată aproape întreaga clasă politică, acuzând cele două mari formațiuni, PSD și PNL, de distrugerea țării.

ADVERTISEMENT

„Disperarea e atât de mare încât PNL promite orice. Gândiți-vă bine: 31 de ani nu s-a întâmplat decât să mergem din dezastru. Se măresc salarii și pensii, pomeni, fără niciun fel de sustenabilitate. Se împrumută miliarde de euro pe zi, pe săptămână și unii dintre dumneavoastră nu vreți să înțelegeți aceste lucruri.

E foarte tragic și nu știu de ce există 10-12 milioane care se duc la vot. Eu nu zic să votați Partidul Verde, dar să mai comentați pe ici, pe colo că situația nu merge, aia nu e bună. O să fie o bătălie între acești doi monștri, PSD și PNL. Ideal ar fi ca ungurii să nu mai intre în Parlament”, a spus, printre altele Florin Călinescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis

„Președintele Iohannis nu este nici pe departe președintele tuturor românilor. El este doar președintele PNL și a câtorva acoliți. Imaginea de 1 Decembrie e desprinsă din cel mai negru și sumbru film: un cetățean stând sub Arcul de Triumf și vorbind nimănui. Întrebat la CSM despre amestecul politicului în justiție pur și simplu s-a ridicat și a plecat.

Îl doare fix în pix de toată această situație. Nicio filă, niciun rând nu va rămâne scris despre el în istorie. Faptul că PSD nu-l sancționează, făcând o campanie fățișă și agresivă pentru PNL…”, a mai spus Călinescu.

ADVERTISEMENT