Life

Florin Călinescu „dă din casă”! Cine este vedeta Pro TV cu cel mai mare salariu

04.07.2020 | 22:14
Florin Calinescu da din casa Cine este vedeta Pro TV cu cel mai mare salariu
ADVERTISEMENT

Nici măcar pandemia de coronavirus nu a putut să-i afecteze simțul umorului! Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Florin Călinescu a încercat să dezlege una dintre cele mai mari enigme din interiorul Pro TV.

Cum probabil v-ați dat seama deja, vorbim aici despre subiectul salariilor astronomice pe care vedetele postului din Pache Protopopescu le-ar încasa lună de lună pentru serviciile prestate. Chiar dacă părea gata-gata să facă marea dezvăluire, îndrăgitul actor și-a amintit brusc, șugubăț, cum îl știm, că astfel de informații sunt confidențiale.

ADVERTISEMENT

Într-un final a cedat insistențelor moderatorului și a aruncat bomba. „Probabil că eu am cel mai mare salariu”, a spus Călinescu, lăsându-i cu gura căscată pe toți cei prezenți în platoul emisiunii. După care discuția s-a mutat, inevitabil, către Andreea Esca, despre care se zvonește că este plătită regește.

Florin Călinescu și misterul salariilor din Pro TV! Care este cea mai bine plătită dintre vedetele postului

Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu au Andi Moisescu sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat niciodată”, a dezvăluit juratul de la Românii au Talent.

ADVERTISEMENT

Provocat de Cătălin Măruță, Călinescu a mărturisit apoi, mai în glumă, mai în serios, că Andreea Esca primește cel mai mic salariu dintre toate vedetele Pro-ului. „Acum, depinde pe cât, pe zi, pe minut, pe an?”, a intervenit și Andi Moisescu, prezent de asemenea în platoul emisiunii.

Acum, depinde pe cât, pe zi, pe minut, pe an?”, a concluzionat actorul, făcându-l pe prezentator să râdă cu lacrimi. Chiar dacă misterul a rămas nedezlegat, un lucru e cert: toată lumea s-a distrat pe cinste.

ADVERTISEMENT

Peripețiile prin care trece Florin Călinescu din cauza rețelelor de socializare

Mă chinui cu Facebook-ul ăsta și cred că mă opresc aici. De ce? Am câteva milioane de urmăritori. Dar dacă aș cânta ca soția ta, aș avea 50 de milioane. Aș întrece-o pe Rihanna.

Singura aplicație la care mă bag de o lună, și cred că mi-am blocat telefonul… Scriu eu de-ale mele, vorbesc eu de-ale mele și apare…ai ajuns la o vârstă, ești singur, vrei ceva bun în cartierul tău, pe strada ta?

ADVERTISEMENT

Am sunat. Alo, sunt Florin Călinescu… Bă, ca boul am crezut ca-mi comand ceva chinezesc. De fapt, era un site de boarfe”, a mai spus Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT