ADVERTISEMENT
Life

Florin Călinescu, derapaj neașteptat la Românii au talent. Ce a putut să spună juratul

Autor: Andreea Stanaringa | 02.04.2021 | 23:26
Florin Călinescu, derapaj neașteptat la Românii au talent. Ce a putut să spună juratul
Florin Călinescu, derapaj neașteptat la Românii au talent. Ce a putut să spună juratul. Sursa foto: Pro TV

Florin Călinescu a avut un derapaj neașteptat la „Românii au talent” atunci când i-a fost menționat numele unei celebre cântărețe de muzică populară de la noi. Juratul nu s-a putut abține, iar Andra a intervenit imediat cu o replică. 

ADVERTISEMENT

Reacția marelui actor a venit imediat după ce a citit un articol pe Internet ce o avea în titlu pe Vlăduța Lupău, moment în care a răbufnit, neștiind cine este tânăra artistă din Cluj.

Ceea ce i-a șocat pe colegii lui și pe telespectatori au fost cuvintele pe care le-a folosit atunci când a întrebat cine este soția lui Adrian Rus, îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Florin Călinescu, derapaj neașteptat la Românii au talent. Ce a putut să spună juratul

Florin Călinescu a văzut numele Vlăduței Lupău în titlul unui articol, moment în care s-a întrebat cine este această vedetă, de care nu a auzit. Felul în care s-a adresat a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. De ltfel, nici Alexandra Dinu nu a auzit de artista originară din Cluj.

ADVERTISEMENT

„Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump apierdut alegerile în SUA. Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?/ Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?”, au întrebat cei doi jurați.

Andra și Smiley au intervenit imediat și le-au explicat Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu cine este Vlăduța Lupău. „Smiley: O cântăreață de muzică populară./ Andra: O cântăreață din Cluj, da”, au explicat cei doi cântăreți.

În continuare, Florin Călinescu a citit niște versuri scoase din context, după care a continuat cu încă o înjurătură în fața colegilor.

ADVERTISEMENT

„Călinescu: I-auzi: ‘În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă’.

Andra: Ce legătură are (n.r. versurile citite de Călinescu) cu…?/ Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p…i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a contiuat discuția juraților.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!