Life

Florin Călinescu, dialog incredibil cu Dani Mocanu: “Dacă te uiţi la o panseluţă, plângi / Sunt amărât”

Florin Călinescu a avut un dialog incredibil cu Dani Mocanu pe Tik Tok. Ce i-a transmis actorul interpretului de manele?
30.10.2022 | 17:26
Florin Calinescu dialog incredibil cu Dani Mocanu Daca te uiti la o panseluta plangi  Sunt amarat
Ce i-a spus Florin Călinescu lui Dani Mocanu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Florin Călinescu a avut un dialog total neașteptat pe Tik Tok cu Dani Mocanu. Actorul s-a legat de faptul că manelistul obișnuiește să se afișeze cu teancuri de bani.

Florin Călinescu și Dani Mocanu, dialog incredibil pe Tik Tok

Fostul jurat de la Românii au talent și Dani Mocanu au făcut un live pe Tik Tok, acolo unde prezentatorul s-a legat de interpretul de manele.

ADVERTISEMENT

Manelistul s-a afișat cu mai multe pachete de bani, iar Florin Călinescu i-a spus că nu se va putea compara vreodată cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Florin Călinescu l-a ironizat pe cântăreț, spunându-i că își achiziționează mașini scumpe și puternice doar pentru a impresiona.

ADVERTISEMENT

“Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r.

Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2.

Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.”, i-a spus actorul lui Dani Mocanu.

ADVERTISEMENT

În continuare, Florin Călinescu l-a întrebat pe manelist cui vrea să-i arate teancurile de bani pe care le avea în mână, comparându-l cu miliardari precum Bill Gates sau Elon Musk.

De altfel, actorul i-a transmis că este un “pitic” pe lângă fondatorul Tesla și SpaceX.

“De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates. Dani Mocanu are 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk.

Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?”, a mai spus fostul jurat de la Pro TV.

Cum a reacționat Dani Mocanu

Florin Călinescu i-a mai spus manelistului că este convins că nu are 7 milioane de euro și că teancurile de bani sunt doar “recuzită”.

“Bine, vreau să vă răspund!”, a răspuns Dani Mocanu, păstrând un ton calm.

Aflat încă în arest la domiciliu, Dani Mocanu i-a explicat actorului de ce a ales să se afișeze așa. Cântărețul a văzut că a avut succes la publicul din România, așa că a continuat să-și vândă produsul și să fie cât mai autentic.

“Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate!

Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul.”, a explicat interpretul de manele.

Florin Călinescu este convins că Dani Mocanu nu este atât de dur pe cât pare și că e, de fapt, foarte sensibil.

“Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plângi.”, i-a transmis prezentatorul.

Dani Mocanu i-a spus că, într-adevăr, are o latură sensibilă. Manelistul recunoaște că mai plânge la filmele de dragoste sau la cele cu animale.

ADVERTISEMENT