Life

Florin Călinescu, discuție controversată cu jurații de la Românii au talent. A vorbit de propria înmormântare

20.04.2021 | 16:52
Florin Calinescu discutie controversata cu juratii de la Romanii au talent A vorbit de propria inmormantare
Florin Călinescu, discuție controversată cu jurații de la Românii au talent. A vorbit de propria înmormântare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a purtat o discuție controversată cu jurații de la Românii au talent după numărul unei concurente în vârstă de 50 de ani. Cunoscutul actor a vorbit deschis despre propria înmormântare. 

Vedeta este cunoscută pentru umorul său negru, în ultima ediție a emisiunii de la Pro TV vorbind despre moarte. Așa a lăsat de înțeles că și-a prezis sfârșitul, mărturisind că știe și cum vrea să fie îngropat sau ce flori îi vor aduce la mormânt cei dragi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, juratul de la Românii au talent i-a luat prin surprindere pe toți, dar mai ales pe Smiley. Florin Călinescu i-a spus cântărețului că știe exact ziua în care artistul va vizita locul său de veci aflat în cimitirul Bellu.

Florin Călinescu, glumă macabră la Românii au talent. Ce i-a spus lui Smiley

„Mie mi se pare foarte tare ce ați reușit să faceți la vârsta asta, pentru că sunt foarte mulți oameni trecuți de 50 de ani care cred că nu mai pot să învețe ceva nou”, i-a spus Smiley concurentei.

ADVERTISEMENT

„Așadar, ne-ai îngropat pe noi ăștia, boșorogii, domnule Smiley”, a fost replica lui Florin Călinescu. „Nu, nu”, a adăugat iubitul Ginei Pistol.

„Ia să îți arăt eu hărțile alea fără contur, să vedem care cedează primul. Întreabă-mă în ce zi va cădea…?”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT

„În ce zi va cădea…?”, a adăugat Smiley.

„Finala Românii au Talent?”, a intervenit Andra.

„21 septembrie 2051!”, a spus Florin Călinescu, replica lui Smiley fiind: „În ce zi va cădea 21 septembrie 2051?”

„Ziua în care o să vii tu la Bellu să mă vezi”, a mai adăugat Florin Călinescu.

„Asta a fost o glumă macabră…”, a precizat cântărețul.

„Să dea dracu, de nu mă îngrop ca Lenin. Îmi las un geam, când te apleci să pui crizantema să îți fac așa BAU!”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT

„Ce flori preferați?”, l-a întrebat Smiley pe Florin Călinescu.

„Crizanteme. La cimitir cu ce vrei să vii, cu mușcate?”, a încheiat renumitul actor.