Life

Florin Călinescu împlinește mâine 65 de ani. Cu ce vedetă s-a iubit juratul de la Românii au talent în tinerețe

28.04.2021 | 21:07
Florin Calinescu implineste maine 65 de ani Cu ce vedeta sa iubit juratul de la Romanii au talent in tinerete
Florin Călinescu împlinește mâine 65 de ani. Cu ce vedetă s-a iubit juratul de la Românii au talent în tinerețe. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu împlinește mâine, 29 aprilie, 65 de ani, și are o poveste remarcabilă de viață, care nu a fost lipsită de obstacole. Sunt puțini cei care știu că a avut o relație cu o femeie cunoscută din România.

Marele actor și-a făcut debutul în lumea cinematografică în 1981 și a jucat în numeroase filme de-a lungul carierei sale. Deși este originar din Timișoara, acesta a ales să-și facă studiile la Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” (UNATC în prezent) din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Juratul de la „Românii au talent” s-a iubit în tinerețe cu o persoană publică din România, un detaliu mai puțin cunoscut, întrucât actorul preferă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Florin Călinescu împlinește mâine 65 de ani. Cu ce vedetă s-a iubit juratul de la Românii au talent în tinerețe

Monica Tatoiu este cea care i-a fost parteneră lui Florin Călinescu, cu mulți ani în urmă, în timp ce amândoi erau în perioada liceului. Actorul a recunoscut că cei doi își scriau chiar și bilețele de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Eram copii, în primele clase şcolare şi se chema Monica Rodivoevici. Cred că cea mai curioasă, plăcută şi bizară amintire este că şi la copii se poate isca un anume sentiment de iubire. Cred că eram îndrăgostit. O să vă vină să râdeţi, dar cred că ne scriam bileţele de iubire. Da. Ce înţelegeam noi prin dragoste: îţi dau două caramele dacă ridici fustiţa şi dacă mă laşi să te pup îți dau jumate de sandvich. Chestii de genul ăsta.

Tot timpul e pedantă, exactă, persuasivă, energică. Întrebaţi-l pe soţul sau foştii ei soţi, pe copilul ei, angajaţii, şoferul, întrebaţi coaforul, pe toată lumea. Este cea mai energetică persoană pe care am cunoscut-o”, spunea Florin Călinescu, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Pro TV a suferit două drame cumplite în viața lui, după ce și-a pierdut soția, ucisă de cancer în 2005, dar și pe Luca, fiul cel mic, care și-a luat viața la numai 24 de ani, într-o cameră de hotel din Praga.

Florin Călinescu, carieră remarcabilă în lumea filmului și a televiziunii

La începutul anilor ’90, Călinescu și-a făcut debutul în lumea media la Pro FM cu emisiunea „Duminicile celor singuri”, iar în 2005 a devenit producător TV la MediaPro Internaţional. A fost realizatorul emisiunii „Ora şapte, bună dimineaţa” de la Pro TV, apoi la „Te uiţi şi câştigi”.

ADVERTISEMENT

În 1997, a inaugurat emisiunea „Chestiunea zilei” datorită interesului pe care îl acorda lumii politice, o satiră la cele mai importante știri ale zilei. Între 2001 și 2003 a fost directorul postului Tele 7abc, unde a moderat emisiunea „Alo Florin”, iar în 2004 a revenit la Pro TV cu emisiunea „Procesul etapei” și, ulterior, „Duminică de duminică”.

A mai avut colaborări și cu TV Sport și cu postul Vox News, însă cele mai multe apariții și proiecte au fost la Pro TV. De șase ani, actorul face parte din juriul de la „Românii au talent”, în prezent fiind coleg cu Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT