Life

Florin Călinescu, în lacrimi în finala Românii au talent. Actorul nici măcar nu s-a putut ridica de pe scaun

Florin Călinescu a fost emoționat până la lacrimi în finala Românii au talent la momentul lui Gim, tânărul rapper a cărui viață a fost crudă cu el.
28.05.2021 | 22:23
Florin Calinescu in lacrimi in finala Romanii au talent Actorul nici macar nu sa putut ridica de pe scaun
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a izbucnit în lacrimi în finala Românii au talent și a încercat să spună câteva cuvinte despre momentul artistic oferit de Gim.

Actorul care l-a îmbrățișat pe tânărul concurent abandonat de părinți a spus că ar fi vrut să se ridice, dar nu a putut.

ADVERTISEMENT

Și ceilalți jurați au fost atinși de versurile despre viață pe care le-a cântat băiatul. Alexandra Dinu i-a spus câteva cuvinte de încurajare concurentului spunându-i că are un viitor luminos în viață.

Florin Călinescu, în lacrimi în finala Românii au talent. GIM l-a emoționat din nou

„Nu m-am ridicat în picioare pentru că mi s-au înmuiat genunchii. Bă, sincer, cred că nu mai e nimic de făcut cu tine. Ești unul dintre cei mai mari artiști ai genului”, este comentariul scurt și cuprinzător pe care l-a făcut Florin Călinescu după momentul lui Gim.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu dă luptele cele mai grele soldaților celor mai puternici. Tot întunericul prin care ți-a fost dat să treci e în spatele tău. În față se află un drum spre lumină”, i-a spus Alexandra Dinu băiatului.

Gim a povestit în culisele emisiunii prin ce situații dificile a trecut. A vorbit depre fratele său care a murit intoxicat și despre bătăile pe care acesta le încasa des de la tatăl său, obligându-l să muncească în loc să meargă la școală.

ADVERTISEMENT
ghintan ion mihai
Ghintan Ion Mihai, finalist la Românii au talent. Captură PRO TV

A stat la orfelinat și a dormit pe străzi

Băiatul povestise în clipul său de prezentare de la preselecții că a fost abandonat de părinți, iar până la vârsta de 12 ani a fost la orfelinat. După această vârstă a plecat de acolo și a dormit pe străzi, adăpostindu-se sub țevi.

Pentru el muzica a fost refugiul de care avea nevoie pentru a putea merge mai departe. Ghintan Ion Mihai, pe numele său complet, spune că mamă și tată pentru el a fost muzica.

ADVERTISEMENT

După ce a apărut la Românii au talent, GIM a primit o serie de mesaje de la oameni pe care nu îi cunoaște. A simțit că este iubit. Povestea lui a fost înțeleasă și a ajuns la cei de acasă, lucru care l-a copleșit de-a dreptul.

„Mesajele oamenilor mă vindecă. Mă emoționez de ce îmi spun ei acolo. Nu am cum să nu mă emoționez”, a spus Ion Ghintan Mihai în timp ce citea câteva din sutele de mesaje pe care le-a primit pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT