Life

Florin Călinescu își deschide propriul post TV. Marele anunț după ce a părăsit Românii au talent

Florin Călinescu a dezvăluit ce planuri are după ce a renunțat la colaborarea cu Pro TV și implicit emisiunea „Românii au talent”, unde a fost jurat o perioadă lungă de timp.
06.08.2021 | 19:50
Florin Calinescu isi deschide propriul post TV Marele anunt dupa ce a parasit Romanii au talent
Florin Călinescu își deschide propriul post TV. Marele anunț după ce a părăsit Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul nu renunță la meseria sa și este pe punctul de a-și deschide propria televiziune, după cum a anunțat în urmă cu puțină vreme. Vedeta a făcut marele anunț și caută persoane interesate.

Cei care cred că pot avea un drum sau o carieră în domeniu sunt rugați să-i trimită lui Florin Călinescu materiale care să ateste calitățile de care dispun pentru această meserie.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul jurat de la „Românii au talent” promite seriozitate și sinceritate, mărturisind că va deschide un post TV care să fie cu și despre români.

Florin Călinescu, planuri după Românii au talent. Ce vrea să facă

„Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. 

ADVERTISEMENT

Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele… 

Puteți să trimite CV. Materiale filmate și orice altă formă de recomandare pe pagina mea de chat a fb. Vă garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o TV. ( mai multe) 100% românească. 

ADVERTISEMENT

Vă ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc. Plus nr de telefon. 
Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV

Internauții s-au bucurat când au aflat vestea cea mare, fostul jurat de la „Românii au talent” fiind unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune, mai ales că are o carieră destul de lungă.

ADVERTISEMENT

Vedeta este actor de meserie, însă a cochetat de-a lungul timpului cu posturile de radio și cu televiziunea, fiind unul dintre puțini oameni care a pus bazele Pro TV-ului, alături de Adrian Sârbu.

Din păcate, Florin Călinescu a ales să plece după aproximativ 27 de ani, nu din cauza salariului, ci pentru că postul de televiziune nu mai avea aceleași valori ca la început.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV. Deci, și la Românii au talent”, anunța actorul în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT