Life

Florin Călinescu, luat la roast la iUmor: ”N-a făcut niciodată mai mult teatru decât fotbaliștii care simulează acum”

Florin Călinescu va fi luat la roast la iUmor, unde va fi jurat-surpriză. Actorul a fost ”încolțit” de colegi de breaslă.
23.09.2022 | 15:40
Florin Călinescu, jurat-surpriză la iUmor. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu va fi jurat-surpriză duminică seară la emisiunea iUmor. Pe lângă momentele amuzante la care va asista vor fi și cele în care va fi luat la roast.

Florin Călinescu, luat la roast la iUmor. Colegii de breaslă care îl vor ironiza

Pe scena concursului de umor vor păși colegi de breaslă ai actorului, care vor susține ”pledoarii” ironice despre Florin Călinescu. Dan Frînculescu, Radu Pietreanu și Andreas Petrescu vor ține un roast în fața îndrăgitului actor, transmit reprezentanții emisiunii.

ADVERTISEMENT

”Mi-ați spus că, dacă scriu un scenariu de film, ați vrea măcar să treceți un pic prin cadru și vă mulțumesc. Pentru mine ar fi o onoare, pentru dumneavoastră, o zi normală de filmare. (…)

Acum sunteți aici, vă admir din tot sufletul, mi-aș fi dorit să lucrăm împreună (…). Pentru mine, ați fost, sunteți și veți rămâne mereu cel mai bun! Și asta a fost ultima glumă”, îi va spune Andreas Petrescu lui Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Dan Frînculescu, de altfel, a ironizat cariera lui Florin Călinescu și a amintit că și el a crescut cu glumele acestuia.

”Pe vremea când era puști, se antrena să devină fotbalist, dar, o lovitură severă la genunchi, l-a făcut să treacă la teatru… O lovitură de teatru, dacă-mi permiteți. Deși, sincer, n-a făcut niciodată mai mult teatru decât fotbaliștii care simulează acum. (…).

ADVERTISEMENT

În 1981, primește primul său rol într-un film, în serialul «Lumini și umbre». Vă zic sincer: am văzut primul episod și pot să spun cu mâna pe inimă că a fost al doilea cel mai mare dezastru al acelui an – pentru că tot în 1981 m-am născut și eu“, a spus și Dan Frînculescu.

Radu Pietreanu, roast în versuri pentru Florin Călinescu

Radu Pietreanu a avut și el un număr de excepție. Ba chiar a pregătit și versuri pentru roast-ul său: ”Deschide ușa, Florine!/C-am venit cu roast la tine/Nu te supăra pe mine,/Că am 10 pagini pline“.

ADVERTISEMENT

Tot momentul se va putea urmări duminică seară, de la ora 20:00, pe Antena 1. Florin Călinescu va fi jurat alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

ADVERTISEMENT

iUmor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din țară. S-a difuzat pentru prima oară în aprilie 2016, iar de atunci se bucură de o mare audiență.

Referitor la Florin Călinescu, acesta este cunoscut de publicul român ca actor, realizator de emisiuni și jurat la Românii au talent. Ultimul proiect TV al său a fost la Prima TV, unde modera emisiunea ”Florin Călinescu Show”.