News

Florin Călinescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea privind numirea lui Eugen Nicolicea: “Dacă tu crezi că poate fi ministru”

17.04.2019 | 21:00
Flori Călinescu, despre numirea ca ministru a lui Eugen Nicolicea

Florin Călinescu și-a exprimat azi opinia despre revocarea lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției, dar și despre posibila numire a lui Eugen Nicolicea în locul actualului ministru. Juratul de la Românii au Talent i-a adresat un mesaj dur liderului Partidului Social Democrat cu privire la deciziile anunțate astăzi. Tot în cursul zilei de 17 aprilie, Toader a contrazis demisia și i-a adresat și acesta un mesaj premierului României.

Florin Călinescu, despre numirea lui Eugen Nicolicea în funcția de ministru Justiției

Actorul a comentat vehement propunerile de azi pentru viitorii miniștri. Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Deputatul Eugen Nicolicea ar fi cel vizat care să-i ocupe funția de ministru al Justiției. Florin Călinescu a comentat, în mediul online, pe un site de socializare, noua veste despre numirea lui Eugen Nicolici în funcția în cauză.

„Livulică, stimabile dement, dacă tu crezi, la nesfârşit, că poţi dicta orice, îţi spun că te înşeli. Dacă tu crezi că neantu’ ăla de Nicolicea poate fi ministru, mă mobilizezi la maxim. În comparaţie cu ăsta, Toader e inventatorul ghioceilor. Semnează Florin, un măscărici mult mai greu decât zici tu că e Rareş Bogdan. Nu îţi doreşti o alianţă a măscăricilor, contra Livulicilor, nicolicilor, valcovilor, iordachilor etc. ? Vă aştept pe toţi, la baie“, a fost mesajul vedetei de televiziune.

Florin Călinescu, mesaj dur către Liviu Dragnea despre numirea lui Nicolicea în funcția de ministru al Justiției
Florin Călinescu, mesaj dur către Liviu Dragnea despre numirea lui Nicolicea în funcția de ministru al Justiției

Eugen Nicolicea a rămas repetent la facultate

„Cred că s-a vorbit foarte mult în spaţiul public despre Justiţie. Tudorel Toader a spus că va face anumite lucruri şi nu le-a finalizat (aluzie la ordonanţele de urgenţă – n.r.)”, a susținut Viorica Dăncilă, întrebată unde a greșit Tudorel Toader.

„Am terminat o facultate de Drept cu media 10, dar pentru că unul care a lucrat ca politruc la Opinia Studențească Iași… n-am chef să-i raspund. Gata, am încheiat subiectul”, a spus chiar Eugen Nicolici despre studiile sale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri