News

Florin Călinescu, mesaj emoționant pentru Ema Stoian în finala Românii au Talent. Ce i-a promis

31.05.2019 | 22:00
Florin Călinescu, mesaj emoționant pentru Ema Stoian în finala Românii au Talent. Ce i-a promis

Emisiunea ,,Românii au talent”, sezonul 9 a ajuns la final. Publicul va alege prin vot fericitul câștigător care va pleca acasă cu fabuloasa sumă de 120.000 de euro, sumă care va fi scrisă pe un cec imens. Jurații nu mai au nicio putere în seara aceasta, vor desemna doar concurentul care va primi premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Florin Călinescu, unul dintre jurații emisiunii, i-a promis tinerei Ema Stoian că o va ajuta după finală.

Ce i-a promis Florin Călinescu gimnastei Ema Stoian

Juratul Florin Călinescu a ținut să vorbească despre momentul deosebit al Emei Stoian, o copilă de doar 10 ani și i-a promis fetiței că o va ajuta să-și ducă visul mai departe și să performeze pe scene mari din întreaga lume. Talentul ei și pasiunea pe care le pune în gimnastica ritmică, pe care o practică de la vârsta de 6 ani, ar putea fi finanțate de juratul emisiunii ,,Românii au talent.”

,,Partea lirică a melodiei parcă nu s-a potrivit. Vreau să îţi spun un singur lucru. Nu ştiu dacă mai crezi în Moş Crăciun. În orice zi a anului, poţi să îmi scrii o dorinţă şi o să o îndeplinesc.”, au fost cuvintele emoționante pe care Călinescu le-a rostit după ce Ema Stoian și-a încheiat numărul de pe scena ,,Românii au talent”. Ema Stoian se află printre cei 4 concurenți „înscriși” la premiul de originalitate de 10.000 de euro. 

Și Andra a avut ceva de transmis Emei. Soția lui Măruță a declarat că-i dorește Emei să câștige marele premiu de 120.000 de euro pentru că a muncit foarte mult și este un copil talentat care merită această recompensă. Ținem să vă reamintim că Andra a apăsat pentru micuța gimnastă golden buzz-ul. Este pariul meu pentru acest sezon. Vreau să te văd cu trofeul în mână. Chiar meriţi”, i-a spus Emei apreciata cântăreață. 

Ema Stoian a avut o prestație remarcabilă în finala „Românii au talent”

Cum s-a îmbrăcat Andra în seara de gală a emisiunii

Ca jurată a emisiunii ,,Românii au talent”, Andra a ales să poarte o ținută impecabilă și ne referim aici la culoarea rochiei. Andra a purtat o rochie lungă, de culoare albă, cu o singură mânecă și cu câteva inserții argintii în formă de floare. Rochia asimetrică i-a pus vedetei în valoare atuurile fizice, trupul bine… definit! În picioare a încălțat o pereche de sandale de culoare argintie, cu câteva mărgele care urcă pe picior. O apariție elegantă și incitantă în același timp.