News

Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a apăsat Golden Buzz, la Românii au Talent! Reacția lui Andi Moisescu

28.03.2019 | 14:44
Florin Calinescu nu sa mai putut abtine si a apasat Golden Buzz la Romanii au Talent Reactia lui Andi Moisescu

În cea de-a opta ediție Românii au talent, de vineri, 29 martie, Florin Călinescu va apăsa Golden Buzz-ul. Scena de talente va găzdui concurenți din toate părțile lumii cu abilități care mai de care, ce vor aduce zâmbete, dar și uimire pe fața tuturor.

Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a apăsat Golden Buzz

Jurații vor fi fascinați de frumusețea unora dintre momentele prezentate, dar și de calitățile concurenților, fie că este vorba despre magie, numere de umor sau de dans, iar Florin va decide ca unul dintr eele să meargă în marea finală, lucru ce i-a uimit pe colegii săi. „A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a spus Andi.

Totodată, ediția de vineri va mai aduce în fața publicului un moment minunat în care protagoniștii sunt chiar doi jurați: Andra și Mihai Petre. Artista, inspirată de melodia interpretată de micuța Irina Loghin, îl invită la dans pe dansator. Cei doi vor umple scena, iar cel mai dur jurat va rămâne cu gura căscată, astfel încât îi va spune cântăreței: „Andra is hot, baby! Mamasita!”.

Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a apăsat Golden Buzz, la Românii au Talent! Reacția lui Andi Moisescu
Reacția lui Andi Moisescu

Numărul micuței Irina Loghin va fascina toți jurații

Cât despre cea care a întreținut atmosfera sonoră, solista va spune: „ Irina, ești făcută pentru scenă, știi să ridici oamenii la dans. Asta înseamnă că ești talentată și că drumul ăsta frumos îți este deschis. Și cum ai pornit la drum… cu un nume atât de mare”. Toți rămân fascinați, chiar și Mihai Petre, care va spune: „Este ca un vis devenit realitate, pot să spun DA pentru două fete în același timp. Felicitări!”.

Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a apăsat Golden Buzz, la Românii au Talent! Reacția lui Andi Moisescu
Actorul a fost fascinat de micuța Irina Loghin

Unul dintre evenimentele marcante petrecute pe scena talentelor din edițiile anterioare a fost revenirea lui Gigel Frone. „Gigel Frone e deasupra competiției. El poate fi radio, magnetofon, e tonomat de melodii el. Gigel nu are buton de orpire. Lui îi dai play și după trebuie să fii atent, să intuiești când a terminat un cântec și îl începe pe următorul, abia atunci trebuie să te strecori să zici ce ai de zis”, a spus Andi Moisescu.