News

Florin Călinescu o atacă pe Viorica Dăncilă și la Românii au Talent: “Mai bine gunoier decât premier”

29.03.2019 | 22:54
Florin Calinescu o ataca pe Viorica Dancila si la Romanii au Talent Mai bine gunoier decat premier

Florin Călinescu a devenit un critic al premierului României, Viorica Dăncilă. Juratul de la Românii au Talent nu ratează nicio ocazie să ironizeze Guvernul, iar pe liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a botezat “Liviulică”.

Florin Călinescu a atacat-o pe Viorica Dăncilă şi la Românii au Talent

În ediţia de vineri, 29 martie, a show-ului Românii au Talent, de la Pro TV, Florin Călinescu a fost impresionat de povestea de viaţă a unui concurent e’venit din Londra. Juriul l-a întrebat înaintea momentului cu ce se ocupă, iar după un moment de ezitare a răspuns: “Sunt gunoier”.

“Respect”, a răspuns Andi Moisescu, după care Erik Tudoran şi-a început momentul de beat-box cu care a cucerit tot juriul!

“S-a răsturnat tabla meseriilor la Românii au Talent”

ERIK TUDOROAN – Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 8

Erik Tudoran a cucerit scena cu momentul său de beatbox, stârnind admirația celor din juriu > http://bit.ly/2HN9j4W

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 29. März 2019

“E vorba despre modele și de încurajarea exemplului! Răsunsul meu este da”, a fost reacţia lui Andi Moisescu, cel care a fost completat de Călinescu:

Florin Călinescu a reacţionat imediat după numărul lui Erik: “S-a răsturnat tabla meseriilor, mai bine gunoier la Londra decat prim ministru”, a fost reacţia lui Călinescu şi atacul indirect către Viorica Dăncilă.

Premierul României a atacat-o pe Dăncilă la Pro TV
Premierul României a atacat-o pe Dăncilă la Pro TV

Erik Tudoran este deja pregătit de faza următoare a competiţiei: “A fost bine, a fost o experiență nouă pentru mine. Îmi place România, îmi place aici tot”.