“Vin vremuri apocaliptice!” Florin Călinescu, opinie tranșantă cu privire la pandemia de coronavirus! Actorul acuză „un experiment iscat de cetățeni mondiali”

Bogdan Solomon   
în HotNews
15/04/2020, 23:22
“Vin vremuri apocaliptice!” Florin Călinescu, opinie tranșantă cu privire la pandemia de coronavirus! Actorul acuză „un experiment iscat de cetățeni mondiali”
Florin Călinescu susține că pandemia de coronavirus este un experiment plănuit la nivel global. Sursa foto: Pro TV

Pandemia de coronavirus s-a născut din „gâlceava dintre America, Rusia și China”, susține actorul Florin Călinescu, într-un dialog live cu toți cei care îi urmăresc activitatea pe contul personal de Facebook. Potrivit acestuia, vremurile tulburi pe care le trăim nu sunt altceva decât roadele unui experiment declanșat la nivel global, cu scopul de a ne disciplina, de a ne ține „în botnițe și mănuși”.

Ipoteză șocantă lansată de Florin Călinescu, în contextul pandemiei de coronavirus

Cu alte cuvinte, liderii mondiali încearcă astfel să descopere dacă frica poate fi o metodă eficientă pentru a prelua controlul asupra populației, prin suprimarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Judecând după reacția generată la nivel global, planul funcționează de minune, este de părere Călinescu.

Totodată, carismaticul actor avertizează că vor urma „vremuri apocaliptice”, în contextul în care lipsa hranei sporește treptat agresivitatea ființei umane. Mai mult decât atât, domenii precum agricultura și turismul riscă să se prăbușească din cauza crizei sanitare provocate de răspândirea agentului patogen denumit științific COVID-19. Live-ul realizat de Florin Călinescu în cursul zilei de duminică, 12 aprilie, a fost urmărit de aproximativ două milioane de internauți.

Ce a spus Florin Călinescu despre pandemia de coronavirus

Situaţia actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână şi funcţionează tăcut. Virusul are calm, are răbdare şi pe care-l prinde îl articulează. Dacă eşti bătrân şi ai comorbidităţi asta este o poveste.

Aşadar, gâlceava între America, Rusia şi China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanţare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit şi dorit. Vor să experimenteze şi să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetăţeni.

Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac. Nu are nicio legătură. Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă şi cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis staţi acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la şcoală.

Vreţi să vă întâlniţi cu Dumnezeu? Ieşiţi şi rezemaţi-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiţi în viaţă, şi gândiţi-vă la El! Şi nu Va întârzia să apară. Pentru asta este bucuria şi imensitatea Lui, deşi suntem milioane, El îi apare fiecăruia. Experimentul, cred eu, iscat de aceşti cetăţeni mondiali funcţionează şi vei vedea ce o să urmeze.

Pentru că exerciţiul iscat de acest virus va fi continuat, o dată la nu ştim câţi ani. Omenirea trebuie disciplinată, trebuie ţinută în botniţă şi în mănuşi. Nu mai scoţi soldaţii, armata, avioane, bombe, plus punerea pe bot a lumii arabe. Vedeţi că preţul petrolului este mai jos decât înainte de război şi lucrurile aşa vor funcţiona de astăzi înainte.

Frica trebuie să păzească pepenii, care suntem noi. Iar alinirea României la dansul ăsta internaţional funcţionează. Încolonarea noastră la doi, trei metri pentru a merge să luăm bucăţica aceea necesară a traiului vieţii… Ăsta e scopul poveştii, să vadă dacă frica funcţioneză, şi funcţionează, să vadă dacă oamenii pot fi disciplinaţi, deci adio libertate, liberalism, liberă circulaţie, decât dacă au ei nevoie să trimitem mână de lucru la cules de sparanghel, acum e vremea sparanghelului, nu a căpşunilor, şi atunci trece şi Germania, şi Austria, şi Spania peste orice penademie şi noi înghesuim marfarele pe aeroporturi să trimitem oameni la muncă. Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a fiinţei umane vizavi de mâncare. Ţinuţi din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, a spus Florin Călinescu în live-ul realizat pe contul său de Facebook.

Închide ×