News

Florin Călinescu, printre candidații la Primăria Capitalei. Actorul a lipsit de la înscrierea în cursa electorală

19.08.2020 | 16:21
Florin Calinescu printre candidatii la Primaria Capitalei Actorul a lipsit de la inscrierea in cursa electorala
ADVERTISEMENT

Actorul Florin Călinescu va candida pentru postul de primar general al Bucureștilor din partea Partidului Verde.  Călinescu a lipsit de la înscrierea sa oficială în cursă din cauza unei probleme familiale, informează stirileprotv.ro.

Florin Călinescu și-a depus candidatura marți seara, în ultima zi în care se mai puteau înscrie candidații la postul de primar general.

ADVERTISEMENT

Actorul candidează din partea Partidului  Verde, al cărui președinte este.

Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei”, a anunțat, pe Facebook, Cristian Soare, prim-vicepreședintele Partidului Verde.

Militanții partidului ecologist au venit să depună  actele necesară fără candidatul lor, deoarece acesta ar fi fost reținut de o problemă de familie.

ADVERTISEMENT

Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov, un proiect unic”, a declarat Cristian Soare.

Nouă candidați pentru Primăria Capitalei

Pentru funcția de primar general, bucureștenii vor avea de ales pe 27 septembrie între nouă aspiranți la această funcție. În afară de Florin Călinescu, și-au mai depus candidaturile Traian Băsescu (PMP), Viorel Cataramă (Mișcarea Patrioților Români), Alexandru Coita (Partidul Republican), Nicușor Dan (PNL și USR-PLUS), Gabriela Firea (PSD), Ilan Laufer (Forța Identității Naționale și Platforma Social-Liberală), Călin Popescu-Tăriceanu ((ALDE) și Ioan Sîrbu (Pro România).

ADVERTISEMENT

Cum alegerile locale vor avea loc într-un  singur tur, candidatul care va obține cele mai multe voturi va deveni primar general.