Life

Florin Călinescu, replică acidă pentru Iulia Vântur, la Românii au Talent: „Dansezi mai bine ca ea”

05.04.2021 | 22:17
Florin Calinescu replica acida pentru Iulia Vantur la Romanii au Talent Dansezi mai bine ca ea
Florin Călinescu, replică acidă pentru Iulia Vântur, la Românii au Talent: “Dansezi mai bine ca ea” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a venit cu o replică acidă la adresa Iuliei Vântur în ediția din această seară a emisiunii „Românii au talent”. Juratul i-a spus unei concurente că dansează mai bine decât colega sa de trust.

Pe scenă s-a prezentat o femeie, pasionată de filme indiene, care a dansat în stilul bollywood. Alina Răducan este casnică și a declarat că marea sa pasiune este dansul în stil indian.

ADVERTISEMENT

Totuși, prestația acesteia nu a fost pe placul membrilor juriului, toți aceștia apăsând butonul de stop. Ei au spus că nu doreau ca tânăra să obosească foarte tare.

Florin Călinescu, replică acidă pentru Iulia Vântur, la Românii au Talent: „Dansezi mai bine ca ea”

Alina Răducan a recunoscut că dansează prin casă destul de des. „V-am pregătit un dans superb, care mie îmi place foarte mult și sper să vă placă și vouă. Este punjabi”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Smiley, Andra și Alexandra Dinu au apăsat butonul de stop. Florin Călinescu a mai întârziat puțin înainte de a face același lucru și a fost primul care a luat cuvântul.

El a explicat că l-a sensibilizat prestația concurentei: „Alina, scumpa mea. În primul rând, mă simt așa (..) scumpa mea, m-ai sensibilitat pentru că, brusc așa, mi-ai adus aminte de Iulia Vântur și dansezi mai bine ca ea, ca să fie foarte clar”.

ADVERTISEMENT

„Acum, ai obosit. Începutul a fost în forță, în trombă, dar faptul că ai obosit, a fost dușmanul tău. Trebuia să ai grijă puțin să fii mai energetică, că restul a fost foarte plăcut, așa, dar față de copiii ăia care se dau peste cap și nu știu ce (…) Îți mulțumim, sănătate,” a adăugat juratul.

De aceeași părere a fost și Smiley: „eu am apăsat pentru că deja era mult, săraca nu mai putea (..) Cred că mai dura vreo 10 minute.” El a mai spus și că Pavel dansează asemănător concurentei.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu nu a fost singurul care s-a gândit la Iulia Vântur. În timpul reprezentației, Pavel Bartoș i-a rostit numele partenerului vedetei de la Pro TV, Salman Khan, cel mai celebru actor indian din acest moment. Cei doi au o relație de peste zece ani.

ADVERTISEMENT