Life

Florin Călinescu, replici acide pentru Smiley și Pavel Bartoș: „Miroși a tomberon”

14.05.2021 | 23:09
Florin Calinescu replici acide pentru Smiley si Pavel Bartos Mirosi a tomberon
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu le-a adresat replici acide lui Smiley și Pavel Bartoș la „Românii au talent”, chiar la începutul primei semifinale a show-ului de la Pro TV. 

Juratul și-a păstrat umorul caracteristic și pentru această seară, distrându-i pe toți cu glumele sale, care nu au lipsit din sezonul 11 al îndrăgitei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Smiley l-a întrebat pe marele actor cum se simte să fie din nou în formulă completă la semifinală, în direct, cu tot cu public, chiar dacă nu este la fel de numeros ca înainte.

Florin Călinescu, replici acide pentru Smiley și Pavel Bartoș: „Miroși a tomberon”

În stilul său caracteristic, Florin Călinescu i-a spus lui Smiley că miroase a biberon, făcând referire la faptul că a devenit tătic în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a spus actorul lui Smiley. Nu a durat mult, că a intervenit și Pavel Bartoș în discuția lor, iar Călinescu a avut o replică și pentru el.

„Și eu a ce miros?”, a întrebat Pavel Bartoș. „Tu miroși a tomberon”, i-a răspuns prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon (…) S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”, a continuat Pavel Bartoș.

Jurații de la Românii au talent, în formulă completă

După mult timp, jurații de la „Românii au talent” sunt în formulă completă, alături de prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș, dar și de public, care se află pe scaune, nu doar în fața unor ecrane.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată, telespectatorii vor decide cine merge mai departe, în marea finală. Faptul că jurații au putut fi alături de public a fost extrem de emoționant, după cum a remarcat și Andra.

„Îmi era dor de aceste emoții. Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet”, a declarat Andra în această seară.

Andi Moisescu este la fel de entuziamat că această semifinală a putut fi organizată cu spectatori live, spunând că publicul va fi mult mai apreciat de acum înainte, date fiind condițiile grele impuse de pandemie.

„Sper din tot sufletul concurenții să se bucure cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi. Să fim din nou toți împreună și publicul împreună cu noi (…) Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare”, a declarat juratul.

Aflată la prima ei semifinală de când este jurată, Alexandra Dinu a comparat această experiență cu cititul unei cărți, pentru că a trecut prin multe emoții de-a lungul preselecțiilor.

„Știi, e ca o carte bună. Nu știi cum începe, la ce să te aștepți când o deschizi. O descoperi pagină cu pagină, trăiești fiecare moment, înveți, te bucuri, râzi, plângi, treci prin tot acest set de emoții”, a spus Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink