Life

Florin Călinescu revine în televiziune. Cu ce post a semnat fostul jurat de la Românii au talent

Florin Călinescu, fostul jurat al emisiunii „Românii au talent”, a făcut un anunț neașteptat în mediul online, unde a vorbit despre proiectele viitoare.
24.09.2021 | 08:45
Florin Calinescu revine in televiziune Cu ce post a semnat fostul jurat de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

După ce a dat de înțeles că își deschide propria televiziune și apoi că oferă consultanță, iată că adevărul este cu totul altul. Actorul revine în televiziune și asta cât de curând.

Florin Călinescu a semnat cu un alt post, și anume Prima TV, dar nu a dezvăluit prea multe. Vedeta a lăsat de înțeles că noul proiect aduce „libertate și adevăr”.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu, anunț surpriză. Actorul a semnat cu un post de televiziune cunoscut

„Sâmbătă dimineață, fix la 12:00 vă spun ce facem de azi înainte pe Prima TV. Vă garantez libertate și adevăr”, a scris Florin Călinescu în mediul virtual.

Potrivit paginademedia.ro, fostul jurat de la Pro TV ar urma să aibă propria emisiune, care se va difuza pe post începând cu data de 19 octombrie 2021.

ADVERTISEMENT

Prima TV și-a anunțat deja grila de toamnă, Florin Călinescu dezvăluind că pregătește și o tranziție către Internet, semn că va fi mult mai activ de acum înainte.

Florin Călinescu, despre proiectul de la Prima TV

Mai mult decât atât, actorul a ținut să adauge că este vorba de o emisiune la care visa de mult, dar abia acum are ocazia să o înceapă alături de grupul Clever, din care face parte postul de televiziune la care a aderat.

ADVERTISEMENT

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeți ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieții sunt și cu flux și cu reflux.

Este un grup românesc și liber, lucru foarte important, în care conținutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în țara asta, dar și celor plecați peste hotare.

ADVERTISEMENT

O să pregătim o tranziție, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a declarat actorul recent, arată sursa menționată.

Florin Călinescu a vorbit și despre plecarea de la Pro TV și venirea la Prima TV, subliniind faptul că nu și-a propus această schimbare, lucrurile venind de la sine. Așa artistul poate arăta ce a acumulat în toții ani de până acum.

ADVERTISEMENT