News

Florin Călinescu, scandal cu Mihai Petre la Românii au talent: “Faci ce vrei la tine în sufragerie”

12.04.2019 | 21:47
Florin Calinescu scandal cu Mihai Petre la Romanii au talent Faci ce vrei la tine in sufragerie

La masa juraților de la „Românii au Talent„ s-au încins spiritele. Se pare că a zecea ediție a show-ului a venit cu emoții și multă furie pe care Florin Călinescu și Mihai Petre și le-au manifestat-o.

Florin Călinescu, scandal cu Mihai Petre la Românii au Talent

Cei doi s-au luat la ceartă la preselecții din cauza unei concurente care a doinit. Fata a cântat, iar la final jurații au izbucnit, nefiind de acord cu existența unui astfel de gen muzical pe scena talentelor, care trebuie să fie plină numai de zâmbete, din spusele lui Călinescu.

„Tu mai ai zece stadioane in spatele meu”, a sot replica actorului, Mihai Petre spunând: „Așa o fi, dar aici fac ce vrea!”. În final, Călinescu l-a sfătuit: „Faci ce vrei la tine în sufragerie nu aici, aici n-am venit pentru tine”.

Florin Calinescu, scandal cu Mihai Petre la Romanii au talent: "Faci ce vrei la tine in sufragerie"
“Faci ce vrei la tine in sufragerie”

Cei doi trăiesc în continuă tensiune la masa juriului

De altfel, nu este prima dată când cei doi, care parcă sunt așezați strategic unul lângă altul, se contrează. În data de 9 martie, Florin Călinescu și Mihai Petre și-au aruncat cuvinte grele, în urma unui moment altrupei de dans Imaginarium. ”Copii, treaba este simplă. Nu mă interesează cine sunteţi şi de unde veniţi şi cu ce vă ocupaţi, căci am văzut cu ce v-aţi prezentat pe scenă.

Florin Calinescu, scandal cu Mihai Petre la Romanii au talent: "Faci ce vrei la tine in sufragerie"
S-au așternut tensiunile peste Românii au talent

Nu prea aţi avut un dans, pentru că v-aţi bazat mult pe costume şi asta nu v-a apărat de judecata mea, ca să fie foarte clar„, a fost părerea lui Călinescu. „Cred că este Ok drumul pe care l-aţi abordat acum pentru că efectul vizual e cel care se dorea a fi pus în lumină şi dacă era mult încărcat cu dans, îşi pierdea din efect. Cred că a fost un moment Ok, părerea mea“, a fost replica dansatorului.