Life

Florin Călinescu și Alexandra Dinu, schimb de replici interzis minorilor: „Aolo, la ghenă?!”

05.04.2021 | 23:29
Florin Calinescu si Alexandra Dinu schimb de replici interzis minorilor Aolo la ghena
Florin Călinescu și Alexandra Dinu, schimb de replici interzis minorilor: „Aolo, la ghenă?!” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și Alexandra Dinu au avut un schimb de replici interzis minorilor în ultima ediție a emisiunii „Românii au Talent”. Cei doi s-au tachinat cu privire la locurile unde s-ar fi dus împreună în alte vremuri.

În timpul pauzei publicitare cei doi jurați au ajuns să glumească unul cu celălalt, până în momentul în care Florin Călinescu a ajuns să-i bată un apropo indecent blondinei. Aceasta a intrat în jocul lui, iar discuția a fost una picantă.

ADVERTISEMENT

Totuși, Alexandra Dinu a părut deranjată de un lucru spus de colegul de platou. Acesta nu a înțeles prea bine ce a vrut să zică.

Florin Călinescu și Alexandra Dinu, schimb de replici interzis minorilor: „Aolo, la ghenă?!”

Discutând pe marginea unui alt subiect, în pauza publicitară, cei doi au ajuns să glumească unul cu celălalt: „dacă tu ești sus, eu sunt sus…”(n.red. expresie din limba engleză care înseamnă >) , i-a transmis Alexandra Dinu colegului din stânga ei, râzând zgomotos.

ADVERTISEMENT

Replica lui Florin Călinescu a venit fără prea mare întârziere: „ce te-aș fi condus eu, acum câțiva ani, până la ghenă, la uscătorie, ceva.”

Blondina a fost uimită de cele auzite: „Aolo, la ghenă? Cum să spui așa ceva? Credeam că îmi faci si mie un compliment drăguț, ceva.”

ADVERTISEMENT

Totuși, juratul a continuat fantezia cu colega sa: „Știi tu, cu d-astea, adrenalină: ”Repede, că miroase urât! Repede, că vine cineva cu un sac, acuma!”

Alexandra Dinu s-a declarat surprinsă de modul în care l-a inspirat pe jurat: „chiar așa te-am inspirat, pe ghenă?”. În schimb, bărbatul a spus că vremurile erau altele: „tu… eu vorbeam de mine, la 18-20 de ani, mai conta unde suntem? Nu există așa ceva.”

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Adrian Mutu nu a fost de acord: „pentru unii, contează locul,” a spus ea. În discuție au intervenit și ceilalți doi jurați. „Pe scara blocului, la uscător, sus, la etajul 9…,”a spus Smiley, în timp ce Andra i-a dat dreptate lui Călinescu: „erau și alte condiții, ce vrei”. Toată această discuție savuroasă a fost întreruptă de intrarea în platou a următorului concurent.

ADVERTISEMENT