Fotbal intern

Un fost internaţional a recunoscut. “Am jucat la pariuri. Nu era toată vâlva asta care e acum!”

Un fost international a recunoscut Am jucat la pariuri Nu era toata valva asta care e acum

Florin Cernat, actualul director sportiv de la FC Voluntari, a dezvăluit că a jucat la pariuri în perioada când era jucătorul formaţiei Dinamo Kiev. Fostul mijlocaş ofensiv a ajuns la gruparea din Ucraina în 2001, atunci când şi-a încheiat înţelegerea cu Dinamo Bucureşti. Pentru Dinamo Kiev a jucat în 71 de meciuri, a dat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive.

Florin Cernat a povestit şi cum a ajuns să parieze. În perioada când era sub contract cu Dinamo Kiev, fostul fotbalist originar din Galaţi a mers la masă alături de prieteni şi atunci a decis să parieze pe câteva meciuri. Florin Cernat susţine că acest obicei este des întâlnit în fotbalul din România.

Florin Cernat a dezvăluit că a jucat la pariuri în Kiev

“Am jucat o singură dată la pariuri când eram la Kiev. Eram la masă. Nu era toată vâlva asta care e acum. Atunci am pus niște meciuri. Se pariază în fotbalul românesc. Nu mi se pare ok să pariezi pe echipa ta, dar nu cred că e o crimă să pariezi în general. Nu sunt de acord să intri în echipă și să spui că iei roșu sau gol, sau te dai la o parte. Aș tăia în carne vie chestiile astea!”, a declarat Cernat la GSP LIVE.

Florin Cernat într-un meci jucat pentru Dinamo Kiev

Un alt om important din fotbalul românesc care a dezvăluit că a pariat este Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la Astra Giurgiu şi CFR Cluj a pus 500 de euro pe nişte meciuri de la EURO 2008, iar până la finalul competiţiei a retras 5.000 de euro. Imediat după aceea, Edi Iordănescu şi-a închis contul, deşi nu era în activitate şi nu putea să fie acuzat.

În vârstă de 38 de ani, Florin Cernat a jucat pe parcursul carierei la echipe precum Kardemir Karabukspor, Dinamo Kiev, FC Voluntari, Hajduk Split, Oţelul Galaţi, Caykur Rizerspor şi FC Viitorul Constanţa

  • 14 selecţii şi două goluri are Florin Cernat pentru echipa naţională a României
Tags: