News

Florin Cîțu, acuzații grave față de comisia de anchetă de la Ministerul Sănătății: ”Arată ca un fals în acte”

19.04.2021 | 22:37
Florin Citu acuzatii grave fata de comisia de ancheta de la Ministerul Sanatatii Arata ca un fals in acte
ADVERTISEMENT

Premierul României, Florin Cîțu, lansează acuzații foarte grave față comisia de anchetă de la Ministerul Sănătății, creată în timpul fostului ministru.

Premierul a anunțat, luni seara, că a demarat o investigație privitoare la modul în care a fost înființată comisia din mandatul lui Vlad Voiculescu.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Florin Cîțu spune despre această comisie că ”arată ca un fals în acte”. Primul-ministru a mai precizat că nu exclude varianta unei greșeli.

Florin Cîțu, acuzații grave față de comisia de anchetă de la Ministerul Sănătății

Războiul dintre Palatul Victoria și Vlad Voiculescu, ministrul înlăturat de la Sănătate, continuă la un nivel al acuzațiilor extrem de grave.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu a spus, luni seara, că a început investigația privitoare la modul în care a fost înființată comisia de anchetă de la Ministerul Sănătății în timpul fostului ministru.

”Acum arată ca un fals în acte, ca un document care a fost creat după. Acolo sunt mai multe lucruri, le investigăm pe toate”, a spus Florin Cîțu, la Digi 24. Florin Cîțu a spus că sunt mai multe lucruri de investigat.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Cîțu despre grupul de lucru de la Ministerul Sănătății

Luni dimineață, premierul declarase că nu şi-a pus semnătura pe vreun document transmis de la Ministerul Sănătăţii privind raportările referitoare la pandemia de COVID, subliniind că ceea ce a apărut în presă nu este un document, ”ci o coală de hârtie”.

”Faceţi o acuzaţie foarte gravă, în primul rând că nu e un document, este o coală de hârtie. Deci, nu este un document, este o coală de hârtie, da? Guvernul a dat un comunicat pe această temă, nu este nicio semnătură a mea pe…

ADVERTISEMENT

Dacă dumneavoastră vă imaginaţi că premierul României semnează pe o coală de hârtie pe care scrie “primit”… Guvernul a comunicat exact procedura, aveţi un comunicat de la Guvern exact care este procedura pentru documente şi pentru cele confidenţiale. Mai mult de atât nu am ce să spun”, a precizat Florin Cîţu într-o conferință de presă.

Tot în această zi, Guvernul a arătat, într-un comunicat de presă, că informaţiile apărute în presă cu privire la existenţa unui document transmis în atenţia premierului Florin Cîţu referitor la constituirea unui grup de lucru în cadrul Ministerului Sănătăţii privind verificarea raportărilor zilnice referitoare la evoluţia pandemiei de COVID-19 sunt ”false” şi ”lipsite de fundament”.

ADVERTISEMENT